fbpx

Böter vid stopplikt

ÖVERTORNEÅ: Att köra mot stopplikt, kostar på fick en bilist i Övertorneå under förmiddagen  erfara.

En polispatrull kontrollerade bilisten i utkanten av Övertorneå,  då denne inte hade iakttagit stopplikt. Bilisten bötfälldes.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Böter vid stopplikt

 1. De som inte ger blinkers i rondell är likaså förbrytare och polisen borde ingripa med kraft mot sådana potentiella olycksverkare. Lite skjutningar och våldtäkter har vi vant oss vid och knarkförsäljningen kan ju flytta till ICA. Jag tycker polisen gör ett storartat arbete men för vem?

  • Hastigheterna är generellt högre på 99:an än i rondellen. Den enda kända skjutningen i den här kommunen på senare tid var det väl självaste polisen som stod för. Våldtäkter passerar nog ofta oanmälda. Det gäller väl de flesta brott i glesbygden. Ringer man polisen tar det timmar innan de kommer. Diverse utredningar läggs ändå ner i brist på … vad det nu kan vara.

 2. Det behövs en svensk polis för alla lagbrott, det får vi tacka nuvarande regering för, som satsar på polisen!

 3. Det behövs fler hastighets- och nykterhetskontroller utanför centralorten, såväl i rusningstid som under kvällar och helger.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Dansglädje på scenen

Föregående helg fylldes Folkets hus i Haparanda av talang när dansskolan Stage bjöd på årets vårshower. 

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF