fbpx

Böter vid stopplikt

ÖVERTORNEÅ: Att köra mot stopplikt, kostar på fick en bilist i Övertorneå under förmiddagen  erfara.

En polispatrull kontrollerade bilisten i utkanten av Övertorneå,  då denne inte hade iakttagit stopplikt. Bilisten bötfälldes.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Böter vid stopplikt

 1. De som inte ger blinkers i rondell är likaså förbrytare och polisen borde ingripa med kraft mot sådana potentiella olycksverkare. Lite skjutningar och våldtäkter har vi vant oss vid och knarkförsäljningen kan ju flytta till ICA. Jag tycker polisen gör ett storartat arbete men för vem?

  • Hastigheterna är generellt högre på 99:an än i rondellen. Den enda kända skjutningen i den här kommunen på senare tid var det väl självaste polisen som stod för. Våldtäkter passerar nog ofta oanmälda. Det gäller väl de flesta brott i glesbygden. Ringer man polisen tar det timmar innan de kommer. Diverse utredningar läggs ändå ner i brist på … vad det nu kan vara.

 2. Det behövs en svensk polis för alla lagbrott, det får vi tacka nuvarande regering för, som satsar på polisen!

 3. Det behövs fler hastighets- och nykterhetskontroller utanför centralorten, såväl i rusningstid som under kvällar och helger.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.