fbpx

Bötfällda bilister

Vid polisens trafikkontroller under onsdagens morgon/förmiddag blev två förare i Haparanda bötfällda.

När polisen kontrollerade trafiken kring 09-tiden på riksväg 99 vid Mattila fick en förar böter på grund av hastighetsöverträdelse.

Och vid 10-tiden blev en förare i centrala Haparanda bötfälld av samma orsak, hastighetsöverträdelse.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Bötfällda bilister

 1. Tycker att polisen borde hålla trafikkontroller på natten inne på centrala haparanda! Bilar och alla andra typer av motordriva färdmedel som kör som j….. galningar!!

  • Håller fullständigt med! Haparanda är en liten kommun i fritt fall… vet flera som bor i centrum och som fått sparken från sina arbeten då de inte kunnat sköta jobbet då de inte får sova på nätterna. Majoriteten av dessa är nu långtid sjukskrivna och arbetslösa.

   Allt detta pga ouppfostrade och empatilösa knarkande ungdomar i Haparanda som skiter totalt i andra människor!

 2. Bra jobbat polisen! Har själv flera gånger fått hoppas undan för att inte bli överkörd av personer som skiter i att stanna vid övergångsställen, osv.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.