fbpx

Bötfällda bilister

Vid polisens trafikkontroller under onsdagens morgon/förmiddag blev två förare i Haparanda bötfällda.

När polisen kontrollerade trafiken kring 09-tiden på riksväg 99 vid Mattila fick en förar böter på grund av hastighetsöverträdelse.

Och vid 10-tiden blev en förare i centrala Haparanda bötfälld av samma orsak, hastighetsöverträdelse.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Bötfällda bilister

 1. Tycker att polisen borde hålla trafikkontroller på natten inne på centrala haparanda! Bilar och alla andra typer av motordriva färdmedel som kör som j….. galningar!!

  • Håller fullständigt med! Haparanda är en liten kommun i fritt fall… vet flera som bor i centrum och som fått sparken från sina arbeten då de inte kunnat sköta jobbet då de inte får sova på nätterna. Majoriteten av dessa är nu långtid sjukskrivna och arbetslösa.

   Allt detta pga ouppfostrade och empatilösa knarkande ungdomar i Haparanda som skiter totalt i andra människor!

 2. Bra jobbat polisen! Har själv flera gånger fått hoppas undan för att inte bli överkörd av personer som skiter i att stanna vid övergångsställen, osv.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.