fbpx

Brand i övergiven bil

NARKEN: 21.10 fick polisen kännedom om en bilbrand mellan Narken och Jokkfall.

Räddningstjänsten åkte ut och släckte branden. Enligt polisen verkar personbilen stått där ett tag, av okänd anledning mer eller mindre övergiven, och man försöker nu nå ägaren.

Vid metallbrand uppstår en hög hetta varför polisen väntar in med att undersöka pesonbilen som brunnit.

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Brand i övergiven bil

    • Söderöver i Riket så brinner det bilar varje natt, på flera ställen det är så vanligt så dagspressen struntar i att rapportera om detta återkommande bilbränder, själv väntar jag med spänning på att Batteribilarna skall brinna på flera ställen. Enl uppgift så är det svårsläckta bränder som dessutom är rena dödshoten mot tex Räddningstjänstens personal om dom inte har adekvat utrustning..Ponera en Batteribil som brinner i Parkeringshus…

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.