fbpx

Dags för regeringsskifte

Ny regering men inga nya ministrar.

I dag anmälde statsminister Stefan Löfven (S) de statsråd som ska ingå i nya regeringen. Och det blev samma ministrar som tidigare, förutom att näringsministern Ibrahim Baylan ska även ta över jordbrukspolitiken.

Regeringsskiftet äger nu rum vid en konselj på slottet under ledning av H.M. Konungen. Konseljen startade klockan 14.15.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Dags för regeringsskifte

  1. Bra, kör hårt Steffe, skit i realiteten. Varför ändra på ett vinnande lag? Förvisso några skjutningar och gängmord relaterade till migrationsmisslyckandet även idag,men det kan nog snackas bort. Kunde Bagdad Bob så kan nog även sossarna förklara för folket hur stabilt läget är….

  2. Föregående statsminister var ju helt oduglig och därför har man varit tvungen att välja en ny.

  3. Ett råd till S, stoppa borgarnas s.k. frihetsreformer med marknadslösningar och privatiseringar inom skola, vård-och omsorg, inom apotek, bilprovning etc. Politiken är förödande för oss som bor på landsbygden, service som FK och AF har de nedmonterat med Centerpartiet goda minne!! Enda statliga myndigheten som expandera i bl.a. Ötå är Polisen år 2021!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Sjöräddningen planerar etablering i skärgården

Sjöräddningen planerar att etablera sin verksamhet permanent i Haparanda-Kalix skärgård. Och redan nästa sommar kan en räddningsbåt finnas på plats i Kalix för att en frivillig besättning ska kunna övas och senare etableras som sjöräddare.

Sveriges bästa skolkommun

För andra året i rad har Lärarförbundet rankat Övertorneå till Sveriges bästa skolkommun. Pajala klättar rejält och placeras som etta när det gäller lärartäthet. Haparanda tappar däremot placeringar.

HB presenterar: Värmeverket och jakten på den försvunna skatten

HB avslöjade 1 juni i år att VD Pär Gabrielsson vid Haparanda Värmeverk AB var engagerad som konsult i strid med lagen. Det gav snabbt resultat. Redan 4 juni begärde Värmeverket att få komma in med en självrättelse till Skatteverket. Det har lett till en omfattande skatt(e)jakt med målet minsta möjliga skatt för alla inblandade.