fbpx

Drograttfylla och olovlig körning

HAPARANDA: Vid 22-tiden på måndagskvällen försökte en man från östra Norrbotten köra in till Finland, blev nekad vid tullen och när han återvände stoppade svensk polis honom. Nu misstänks han för drograttfylla och olovlig körning.

Det var en man i 50-års åldern som fick för sig att han vid gränskontrollen i Haparanda skulle ta sig över till Finland.

Mannen blev nekad av den finska gränsmyndigheten och när han återvände mot Sverige stoppades han av den svenska polisen.

Han har inget körkort och misstänks även för drograttfylleri. Bilens togs i beslag enligt trafikbrottslagen, på grund av återkommande liknande brott.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Drograttfylla och olovlig körning

  1. Bra gjort av polis och tullen! Patrasket ute på våra vägar ska hållas borta från möjligheten att skada och mörda samhällsmedborgare. De tar sig rätten att knarka, supa och leva ett kriminellt liv på bekostnad av andras liv och till höga kostnader för samhället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.