fbpx

En vecka kvar till julafton

Tredje ljuset tänds.

Idag, söndag, är det tredje advent.

Och en vecka kvar till jullafton.

I Haparanda kyrka håller kyrkoherde Kimmo Sulila en midnattsmässa sent på julafton men den traditionella julottan på juldagen uteblir.

I Torneå utlyses julfriden utanför rådhuset i centrum. I Pajala arrangeras en julkonsert med Thule Brahed och Jonas Björnström  samt Karin Andersson vid Kaunisvaara kyrka under juldagen. I Övertorneå blir det hockey på juldagen med hemvändarmatch i samband med invigning av Övertorneå Energi Arena.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “En vecka kvar till julafton

 1. Den helgen går mina tankar till alla mammor,ensamstående mammor,mammor med otillräckliga resurser socioekonomiskt, och mammor överhuvudtaget.
  Många kämpar under julhelgen med att försöka ordna lite julmat,julefrid och kanske i bästa fall någon julklapp till barnen.
  Är det verkligen ett samhälle för alla vi byggt upp i vårt land? Hur går det för dom barnen om inte samhället hjälper till?
  Tankar i den riktningen kommer i juletider och så funderar jag på politikens påverkan av samhället,vill vi verkligen inte göra bättre?
  Skänker inte bara en tanke till alla som har det svårt utan kanske också för att döva samvetet lite en slant till olika organisationer.
  God Jull!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN