fbpx

Två bilar i rondellkrock

En krock mellan två fordon inträffade i centrala Haparanda på onsdag eftermiddag.

Trafikolyckan där två bilar var inblandade inträffade i cirkulationsplatsen Köpmangatan – Västra Esplanaden i Haparanda vid vid kvart i tre.

Räddningstjänst kallades till olycksplatsen men kunde lämna ganska omgående.

– Det var en krock i en rondell mellan två bilar, ingen person blev skadad, säger Haparandas räddningschef Fredrik Wuopio.

Enligt Trafikverket var trafiken påverkad i båda riktningarna och framkomligheten begränsad.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Två bilar i rondellkrock

  1. Om det är en röd Volvo (740?) så körde den efter mig från korsningen Rusta/Nuuskakaira fram till Nordmalmsvägen (bussgarage), sladdade med flit hela vägen och så j-a nära min bil som möjligt. Helt ärligt, vissa borde inte ha förarbevis vad än nu föräldrarna yttrar sig om att ”vi har också varit unga”. Hade nästa lust att tvärbromsa och låta f.ä. och den unge betala för reparation av min bil! Ha´ de´ och tar hand om era nära och kära

  2. Detta hände ju på tisdagen, inte onsdagen. Sen hade det inte hänt om eporna inte hade hållt på å sladda inne i stan. Mötte den 15 minuter innan krocken, sladdandes på min sida av vägen vid aspen…..

  3. Inte alls konstigt. Man vill in i rondellen innan det cirkulerande fordonet kört förbi. Händer dagligen att kollisionsvarningen signalerar I min bil. Vissa förare har så bråttom men det går inte fortare att forcera sig fram.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka