fbpx

Flera ren- och viltolyckor

ÖSTRA NORRBOTTEN: Ett flertal olyckor i vilka fordon kolliderade med ren, älg och rådjur inträffade under torsdagseftermiddagen i Östra Norrbotten.

På länsväg 707 vid Ryssbält, i Kalix kommun, klockan 15.30 var en ren och en pickup inblandade i en olycka. Inga personskador men renen dog, samebyn kontaktades.

På länsväg 395, vid Lovikka i Pajala kommun, strax efter klockan 16, kolliderade en älg och en personbil. Inga personskador, det är oklart hur det gick för älgen och eftersöksjägare kontaktades.

Klockan 16.45, på riksväg 99 vid Kankaanranta, Haparanda kommun, var ett rådjur och en personbil inblandade i en olycka. Inga personskador men djuret dog.

Strax efter klockan 17, i Kitkiöjärvi i Pajala kommun, var även här ett rådjur och en personbil inblandade i en olycka som inte resulterade i personskador. Djuret dog.

En dryg halvtimme senare, på E 10 vid Lansån var en personbil och älg inblandade i en olycka som inte resulterade i några personskador. Älgen kunde springa från platsen och eftersöksjägare kontaktades.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN