fbpx

Flertalet bilförare fick böter i Överkalix

ÖVERKALIX: Under måndagen kontrollerade polisen trafik på olika håll i Överkalix kommun. Kontrollerna resulterade i fortkörningsböter för sex bilförare. På E10 vid Gyljen utfärdades böter till tre bilister till följd av hastighetsöverträdelser. Även en personbilsförare fick böter till följd av för tung fot på gaspedalen på E10 vid Lansån samt ytterligare en på E10 vid Tvärån och till sist till en bilförare på E10 vid Västra Svartbyn.

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Flertalet bilförare fick böter i Överkalix

  1. Det var ett fåtal bilister ute i trafiken, ett flertal fick böter. Men flertalet var laglydiga. Språkkunskaperna hos journalister speglar den svenska skolans brister.

  2. Intressant att det inte var fler än högst elva bilförare som var ute i trafiken under den tid kontrollerna pågick. Antingen innebär det att avfolkningen i Överkalix går fortare än man trott eller också är överkalixborna goda medborgare som håller sig inne i dessa coronatider.

  3. Solglasögon på nu är det vår, inga kontroller i minusgrader,

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.