fbpx

Flertalet bilförare fick böter i Överkalix

ÖVERKALIX: Under måndagen kontrollerade polisen trafik på olika håll i Överkalix kommun. Kontrollerna resulterade i fortkörningsböter för sex bilförare. På E10 vid Gyljen utfärdades böter till tre bilister till följd av hastighetsöverträdelser. Även en personbilsförare fick böter till följd av för tung fot på gaspedalen på E10 vid Lansån samt ytterligare en på E10 vid Tvärån och till sist till en bilförare på E10 vid Västra Svartbyn.

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Flertalet bilförare fick böter i Överkalix

  1. Det var ett fåtal bilister ute i trafiken, ett flertal fick böter. Men flertalet var laglydiga. Språkkunskaperna hos journalister speglar den svenska skolans brister.

  2. Intressant att det inte var fler än högst elva bilförare som var ute i trafiken under den tid kontrollerna pågick. Antingen innebär det att avfolkningen i Överkalix går fortare än man trott eller också är överkalixborna goda medborgare som håller sig inne i dessa coronatider.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.