fbpx

Företagsgala framflyttad

Kommande fredag skulle företagsgalan 2022 ha ägt rum i Haparanda men evenemanget är nu framflyttat.

På grund av för få anmälningar har Företagarna och Haparanda stad beslutat att flytta fram galan som skulle ägt rum på Cape East nu på fredag till den 7 oktober.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Företagsgala framflyttad

  1. Smörjer man inte hjulen så finns det ingen framtid i kommunen.har sökt bygglov för en trädkoja till pojken men nu har det gått 6månader inget hört vad gör ni i kommunfullmäktige vill ni inte ha kompetens .för mej så är det nog Föfr tillfälligt har åkt tillbaka till Norge och familjen kommer efter .huset blir sommarstuga dett är landbygdsbon politik kyss meg der bak ikkje sol lyser

  2. Mycket märkligt!! Allmänt är att företagare rankar borgerligt styrda kommuner högt när det gäller s.k. företagarklimat i en kommun, oavsett om det är så eller inte. Det här måste vara ett stort nederlag för Centern och Tornberg!

  3. Företagarna och Haparanda stad flyttar fram galan till fredagen den 7 oktober. Pga, få anmälningar ????.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.