fbpx

Företagsgala framflyttad

Kommande fredag skulle företagsgalan 2022 ha ägt rum i Haparanda men evenemanget är nu framflyttat.

På grund av för få anmälningar har Företagarna och Haparanda stad beslutat att flytta fram galan som skulle ägt rum på Cape East nu på fredag till den 7 oktober.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Företagsgala framflyttad

  1. Smörjer man inte hjulen så finns det ingen framtid i kommunen.har sökt bygglov för en trädkoja till pojken men nu har det gått 6månader inget hört vad gör ni i kommunfullmäktige vill ni inte ha kompetens .för mej så är det nog Föfr tillfälligt har åkt tillbaka till Norge och familjen kommer efter .huset blir sommarstuga dett är landbygdsbon politik kyss meg der bak ikkje sol lyser

  2. Mycket märkligt!! Allmänt är att företagare rankar borgerligt styrda kommuner högt när det gäller s.k. företagarklimat i en kommun, oavsett om det är så eller inte. Det här måste vara ett stort nederlag för Centern och Tornberg!

  3. Företagarna och Haparanda stad flyttar fram galan till fredagen den 7 oktober. Pga, få anmälningar ????.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.