fbpx

Försvunnen kvinna i Kalix: Uppdaterad

Polisen söker en kvinna som anmälts försvunnen under den sena tisdagskvällen i Kalix. 

Kvinna är i 65-årsåldern, hon ska ha lämnat sitt hem i Näsbyn, Kalix vid 21.30-22.30-tiden på tisdag kväll den 26 oktober. Polisen söker kvinnan, men behöver hjälp med iakttagelser och tips från allmänheten. Signalementet är 178 centimeter lång, smal kroppsbyggnad. Långt mörkblont hår, troligen uppsatt. Svart jacka med bruna inslag, mjukisbyxor med oklar färg, vita gymnastikskor med röda inslag samt att hon eventuellt bär en brun handväska i skinnliknande material.

Polisen önskar också att allmänheten i området tittar igenom olåsta utrymmen då kvinnan kan ha sökt skydd inomhus. Vid pågående iakttagelse ring 112, övriga tips ring 114 14.

Uppdatering 

Kvinnan uppges vara återfunnen under onsdagens förmiddag, enligt en uppdatering på polisens hemsida.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Försvunnen kvinna i Kalix: Uppdaterad

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.