fbpx

Fortkörningsböter till fyra bilister

HAPARANDA: Strax efter lunchtid på onsdagen genomförde polisen en trafikkontroll på E4 i höjd med Vuono. 

Kontrollen resulterade i att böter utfärdades till fyra bilförare på grund av överskriden hastighetsbegränsning som är 80 kilometer i timmen på den aktuella sträckan.

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Fortkörningsböter till fyra bilister

 1. Alla bilar utom den egna är bara hinder på vägen. Bättre åka kollektivt – för pengarna, miljön och hälsan. Men vem bryr sig om såna saker? Inte många av manligt kön i alla fall. För f-n, kör hårt och snus under läppen ska det också va’…

 2. Värst är faktiskt alla servicegubbar, snickare, målare, etc. Jag skulle faktiskt vilja slippa att hjälpa dem om de kraschar. Men tyvärr, jag måste hjälpa även dom när dom skadar sig. De kör så in i bomben fort efter E4:an och ligger alldeles för nära framförvarande bil innan omkörning. De utsätter andra bilförare för fara, konstant.

 3. Håller med Pendlaren,

  Inte nog med att bilisterna kör om som galningar när man håller rätt hastighet. Bussar och lastbilar kör som idioter! Har varit med om att Kustbussen kör om mig när jag håller en hastighet på ca 100km/h! Lastbilarna har ingen respekt för någon alls heller, håller man hastigheten i den tillåtna, så väldigt snart har du en i baken.

 4. Håller med dig pendlaren.

  Yrkestrafiken är den som värst!
  Man undrar lite varför de aldrig åker fast 😠

 5. pendlaren!!
  din bil sotar ju igen om du puttrar på med största växeln i 80kmH det ska köras 120kmH så är det bättre för miljön och bilen!!
  annars går ju bussen en på morgonen och en på kvällen. så slipper polisen komma dit i onödan dom har ju fartkameror överallt som borde förbjudas!!

 6. Borde vara mycket mer kontroller på hela 801sträckan mellan Haparanda och Sangis/Kalix, folk gör helt galna omkörningar där, värst är det med alla bussar och lastbilar, dom kör garanterat om ifall man själv håller hastighetsbegränsningen och dom bryr sig inte det minsta vars dom gör omkörningen.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.