fbpx

Fortkörningsböter till fyra bilister

HAPARANDA: Strax efter lunchtid på onsdagen genomförde polisen en trafikkontroll på E4 i höjd med Vuono. 

Kontrollen resulterade i att böter utfärdades till fyra bilförare på grund av överskriden hastighetsbegränsning som är 80 kilometer i timmen på den aktuella sträckan.

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Fortkörningsböter till fyra bilister

 1. Alla bilar utom den egna är bara hinder på vägen. Bättre åka kollektivt – för pengarna, miljön och hälsan. Men vem bryr sig om såna saker? Inte många av manligt kön i alla fall. För f-n, kör hårt och snus under läppen ska det också va’…

 2. Värst är faktiskt alla servicegubbar, snickare, målare, etc. Jag skulle faktiskt vilja slippa att hjälpa dem om de kraschar. Men tyvärr, jag måste hjälpa även dom när dom skadar sig. De kör så in i bomben fort efter E4:an och ligger alldeles för nära framförvarande bil innan omkörning. De utsätter andra bilförare för fara, konstant.

 3. Håller med Pendlaren,

  Inte nog med att bilisterna kör om som galningar när man håller rätt hastighet. Bussar och lastbilar kör som idioter! Har varit med om att Kustbussen kör om mig när jag håller en hastighet på ca 100km/h! Lastbilarna har ingen respekt för någon alls heller, håller man hastigheten i den tillåtna, så väldigt snart har du en i baken.

 4. Håller med dig pendlaren.

  Yrkestrafiken är den som värst!
  Man undrar lite varför de aldrig åker fast 😠

 5. pendlaren!!
  din bil sotar ju igen om du puttrar på med största växeln i 80kmH det ska köras 120kmH så är det bättre för miljön och bilen!!
  annars går ju bussen en på morgonen och en på kvällen. så slipper polisen komma dit i onödan dom har ju fartkameror överallt som borde förbjudas!!

 6. Borde vara mycket mer kontroller på hela 801sträckan mellan Haparanda och Sangis/Kalix, folk gör helt galna omkörningar där, värst är det med alla bussar och lastbilar, dom kör garanterat om ifall man själv håller hastighetsbegränsningen och dom bryr sig inte det minsta vars dom gör omkörningen.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.