fbpx

Fortkörningsböter till fyra bilister

HAPARANDA: Strax efter lunchtid på onsdagen genomförde polisen en trafikkontroll på E4 i höjd med Vuono. 

Kontrollen resulterade i att böter utfärdades till fyra bilförare på grund av överskriden hastighetsbegränsning som är 80 kilometer i timmen på den aktuella sträckan.

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Fortkörningsböter till fyra bilister

 1. Alla bilar utom den egna är bara hinder på vägen. Bättre åka kollektivt – för pengarna, miljön och hälsan. Men vem bryr sig om såna saker? Inte många av manligt kön i alla fall. För f-n, kör hårt och snus under läppen ska det också va’…

 2. Värst är faktiskt alla servicegubbar, snickare, målare, etc. Jag skulle faktiskt vilja slippa att hjälpa dem om de kraschar. Men tyvärr, jag måste hjälpa även dom när dom skadar sig. De kör så in i bomben fort efter E4:an och ligger alldeles för nära framförvarande bil innan omkörning. De utsätter andra bilförare för fara, konstant.

 3. Håller med Pendlaren,

  Inte nog med att bilisterna kör om som galningar när man håller rätt hastighet. Bussar och lastbilar kör som idioter! Har varit med om att Kustbussen kör om mig när jag håller en hastighet på ca 100km/h! Lastbilarna har ingen respekt för någon alls heller, håller man hastigheten i den tillåtna, så väldigt snart har du en i baken.

 4. Håller med dig pendlaren.

  Yrkestrafiken är den som värst!
  Man undrar lite varför de aldrig åker fast 😠

 5. pendlaren!!
  din bil sotar ju igen om du puttrar på med största växeln i 80kmH det ska köras 120kmH så är det bättre för miljön och bilen!!
  annars går ju bussen en på morgonen och en på kvällen. så slipper polisen komma dit i onödan dom har ju fartkameror överallt som borde förbjudas!!

 6. Borde vara mycket mer kontroller på hela 801sträckan mellan Haparanda och Sangis/Kalix, folk gör helt galna omkörningar där, värst är det med alla bussar och lastbilar, dom kör garanterat om ifall man själv håller hastighetsbegränsningen och dom bryr sig inte det minsta vars dom gör omkörningen.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.