fbpx

Fyra nya dödsfall

TORNEDALEN: Enligt onsdagens rapport från region Norrbotten har ytterligare fyra personer avlidit och ytterligare åtta personer konstaterats smittade av covid-19. Totalt är antalet konstaterade fall i Norrbotten nu uppe i 164 personer. 

Just nu vårdas 42 personer på sjukhus, 10 av dem får intensivvård. Region Norrbotten avsåg att sända pressträff idag klockan 13.00 på sin hemsida men på grund av tekniska fel gick pressträffen inte att följa.

”Vi jobbar på att lösa det så snart som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet så kommer sändningen att läggas ut i efterhand”, uppgav regionen på hemsidan.

Siffrorna vad gäller antal fall avser tiden från klockan 08.00 föregående vardag till klockan 08.00 idag, den 15 april. 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Fyra nya dödsfall

 1. forts.-Det snackas mycket om att plana ut kurvan, och att vi inte ännu vet om detta är rätt eller fel metod. Inte förrän pandemin är över har vi facit säger de vilsna experterna Vad fasen, är inte 2192 döda facit nog, och vi har nog inte ens kommit halvvägs ännu. Vi planar inte ut någon kurva, vi utplånar! Sedan en vecka tillbaks har vi ett högre dödstal än Italien Näe, denna väg leder nog tyvärr ingen annanstans än till Dödsskuggans dal.

 2. Ära vare Gud i höjden! Sverige fortsätter envist att hävda att flockimmunitet är den mycket tveksamma väg vi skall vandra för att vi skall bli kvitt pandemin. Till en början lät det väl vettigt….Men det är ju bara det att nu dör, människor i tusental, offrade på Svea rikes enorma virusaltare De som hittills gått ur tiden hade aldrig egentligen någon chans pga Sveriges avvaktande, passiva agerande.Vi reagerar istället för att agera, vi står och tittar på medan våra grannländer gör precis tvärtom, samtidigt som de ifrågasätter oss och den vansinniga svenska strategin.
  Det snackas mycket om-

 3. Mycket och dessa fall tystas, inkompetenta personer i kommunen!
  Yngre borde kvalificerade sig för att ersätta och snabbt !!!!

 4. Hur många coronasmittade finns i Haparanda kommun.varförfår man inte veta det

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN