fbpx

HB drabbades av tekniska problem

Nu fungerar Haparandabladets sajter och e-tidningen igen, efter ett avbrott under kvällen och natten.

Vi hade igår ett avbrott i internetanslutningen i Haparanda. Både HB:s e-tidning och HBwebben låg nere och för en del användare visas en gammal version av HBwebben.se med gamla artiklar.

Nu fungerar allt igen, och e-tidningen publicerades tidigt i morse. Vi beklagar fördröjningen.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “HB drabbades av tekniska problem

  1. ”Happisbladet får inte dö”….så beskrivs det i en insändare och en annan artikel. Antar att inte bara jag utan även många ”icke-betalande” skribenter kände frustration över att få läsa en hbwebb som är ett halvår gammalt. Tja, så lär det se ut framöver om inte HB får tillräckligt med prenumeranter och annonsörer. Och till Axel och redaktionen, jag tror inte ni gjorde det medvetet som ett skrämskott, men annars hade det varit ett snyggt skrämskott om hur världen blir utan HB 🥴

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.