fbpx

Inbrott och inbrottsförsök på industriområde

Under förra veckan utsattes en rad företag längs med Företagsvägen i Haparanda för inbrott och inbrottsförsök.
Minst sju företag på södra industriområdet har haft besök av någon eller några oinbjudna personer i mitten av förra veckan. Polisen har flera anmälningar gällande inbrott och inbrottsförsök i området daterade mellan 10 till 12 november.
Även i bostadsområdet på Furuvägen intill industriområdet har någon gått in i ett privat förråd och stulit en el-scooter. Fordonet är däremot anträffat och återlämnat till ägaren. Exakt vad som har stulits vid företagsinbrotten är oklart då inga uppenbara fynd har gjorts, men brottsplatsundersökningar är genomförda på samtliga platser.
– Vi har säkrat vissa spår men har inte någon misstänkt i nuläget, uppger Therese Linde, förundersökningsledare, polisen i Östra Norrbotten.
Polisen utgår från att händelserna hänger ihop.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Inbrott och inbrottsförsök på industriområde

 1. Hallo!
  Kling o klang kan ni ta tag i dom som är i farten?
  Samma som polisen vet om.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.