fbpx

Ingen gripen i området kring Johannisberg

KALIX: Ärendet vid ungdomshemmet Johannisberg är oförändrat sedan sen fredag kväll/lördag natt och ärendet rubriceras som främjande av flykt och grovt vapenbrott. Ingen skottlossning har förekommit och ingen utomstående person har gripits i ärendet

Vid 15-tiden under söndagseftermiddagen uppger en talesman för polisen att det inte har några indikationer för att någon ska finnas inom det aktuella omgärdade området. Enligt polisen ska det inte heller föreligga någon fara för allmänheten att vistas i omgivningarna.

Däremot har polisen kommit över en del uppgifter som man nu utreder.

– Vi kan förstärka kan förstärka med närvaro av fler poliser i området om så behövs, uppger denne talesman för HB.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Ingen gripen i området kring Johannisberg

  1. Det är faktist lördag idag… eller kommer talesmannen för polisen berätta imorgon att ingen finns inom det aktuella omgärdade området?

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Bygger en digital hubb

Susann Svennemyr i Muodoslompolo ser gärna en digital mötesplats i byn och hennes vision sammanfaller med Pajala kommuns intentioner om att starta digitala hubbar i byarna. I Muodoslompolo är intresset för att jobba på distans stort.

Analys: Det blir nej till vindkraft

Den 11 oktober ska kommunfullmäktige i Pajala besluta om vindkraftsparken i Käymäjärvi som Vattenfall vill bygga. HBs analys visar att det blir ett nej och därmed ett kommunalt veto mot vindkraft. Men det förutsätter att normala jävsregler gäller annars är utgången mer oviss.

Grön våg i Tornedalen

”Det är en trend att folk väljer att bosätta sig på mindre orter. Det jag också noterar är att det inte är så att merparten flyttar till centralorten utan det är faktiskt två tredjedelar som flyttar in till byarna, så det är en liten grön våg känner jag”, säger Övertorneås kommunalråd Tomas Mörtberg. HB har besökt två barnfamiljer som nyligen flyttat in i varsin släktgård.

Ny lärarduo i Pajala

Megan Robson och Anita Karvonen är båda nya lärare på Centralskolan i Pajala. Efter att ha bott på ett flertal platser i Sverige flyttade Anttisbördiga Anita Karvonen för två veckor sedan till Pajala. Hon och kollegan Megan Robson, från Vancouver i Kanada, ska dela på fjärdeklassarna.