fbpx

Kaunisanställd buskör

Under flera helger har den svarta Dodgen gjort burnouter på byns gator, bland annat syns svarta spår utanför skolan och badhuset. Foto: Hasse Mella Stenudd

På jobbet hanterar han bland annat säkerhetsfrågor för malmbilarna. På fritiden gör han burnouter och buskör på byn. Nu har invånarna i Junosuando fått nog.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

15 kommentarer på “Kaunisanställd buskör

 1. I och med detta så försvann lusten totalt att jobba åt Kaunis Iron.

 2. Dålig journalistik.
  Spåren på bilden är inte gjorda av den bilen. Det vet hela byn. Synd att som blaska dra fel slutsatser.

 3. Nyhetstorka när man har en helsida av byaskvaller. Den svenska avundsjukan har inga gränser. Det är det som det handlar om.

  • Fakta är detta att det är noga hur malmbilschaufförerna beter sig på vägen och minsta misstag kan äventyra anställningen, dessutom livet.
   Föraren har låg lön jämfört med denna skrivbordsutförare.
   Rätt skall vara rätt lönen motiverar ett högt uppförande gentemot företaget !

 4. Om det stämmer det som skrivs om personen är det en riktig skandal och chaufförer på firman har fått sparken för rena skitsaker i jämförelse.
  Denna person lyfter en årslön nästan som 3 st chaufförer gör på ett år och skall därmed ha ett högre ansvar och uppförande även på fritiden, personen är heller ingen barnrumpa rent åldersmässigt.
  Kanske en hög lön uppmuntrar till lek?
  Sopas saken under mattan är det en riktig skandal för företaget!

 5. Jag bor i Junosuando och hade inte hört talas om det här innan det dök upp i tidningen, några få personer gör en höna av en fjäder. Idag köpte jag en pizza på Ica och sen fick jag gaser i magen, ungefär så intressant är artikeln.

 6. Axel, du missar poängen. Allmänintresse, ja, vi frossar ju gärna i andras
  misslyckanden men PK-media avslöjar inte den misstänktes identitet eller
  etnicitet innan dom fallit. Förväntar mej att Hb förklarar sitt agerande.
  …Ja du Axel, visst skrivs det kritiska artiklar i tidningarna men man kanske inte skall peka ut någon på hörsägen.
  Den utpekade personen må vara skyldig till det han anklagas för, men det är fel av Hb att röja hans identitet innan dom fallit..

  • Nu blandar du ihop korten, vi har ju inte röjt hans identitet eller etnicitet i det här fallet heller. Och så undrar jag om du läst artikeln när du säger att det ”hörsägen” eftersom hans chef säger att han själv berättat att han kört fort?

   • Axel, med de ledtrådar du gett så råder det ingen tvivel om att vem som helst kan ta reda på vem personen är. Håller du med om det? Ja jag har läst artikeln flera gånger. Var i artikeln i hbwebben står det om vad hans chef sagt? Kanske du försöker blanda ihop
    korten? Jag tvivlar inte på att du får sista ordet i detta fall då du har verktyg för det.

 7. Vad har hans fritid med jobbet att göra?

  Jobbar själv som trafikpolis med ett stort motorintresse, så visst kan det hända att man råkar dra någon enstaka ”burnout” med muskelbilen på fritiden. Givetvis under rådande förhållanden så det inte utsätter allmänheten för fara.

  • Har du en anvarsposition kan du givetvis inte bete dig olämpligt på fritiden utan att riskera att det uppmärksammas, det borde väl du som polis veta? Jag ser det här som ett tips!

 8. Mannen är inte dömd för något brott. Trots detta blir han utpekad av Hb, inte med namn, men tydligt nog för att kunna identifieras.Förklaring?

  • Att det finns ett stort allmänintresse i och med att han jobbar med de här frågorna. Vi skriver dagligen kritiska artiklar utan att det finns fällande domar.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN