fbpx

Kollision mellan bil och moped

HAPARANDA: Strax efter halv åtta under fredagskvällen mottog polis och ambulanssjukvård larm om en trafikolycka i centralorten.

En moped med två personer och en personbil kolliderade och föraren av mopeden fick föras till vårdinrättning med ambulans.

Skadeläget är oklart i skrivande stund.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Kollision mellan bil och moped

 1. Finns inga poliser kvar överhuvudtaget i Haparanda. Enda som finns är tullarna och det enda dom fokuserar verkar vara att följa efter bussarna…

  • Finns det inga poliser i Haparanda?
   Vilka är de där bedragarna som dagligen syns åka runt i stan, uniformsklädda och i bilar som är målade exakt som polisens?
   Någon som vet?

 2. Det var väntat att det skulle smälla i korsningen, det var bara frågan om när? Man kan säga att moppe killen hade tur i oturen att dom inte hamnade framför bilen. Det körs fort i korsningen fordon håller till vänster istället för att bromsa. Mer poliser till Haparanda.

 3. Det finns flera som buskör som dårar i stan, bl a en svart mercedes och en silverfärgad mercedes som snurrar runt rondeller, Coops parkering mm. Det är bara en tidsfråga innan någon blir överkörd av dessa dårar.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka