fbpx

Konstaterad coronasmitta på skola

Haparanda stad gick under fredagen ut med information om den konstaterade Covid-19-smittan.

Det uppges att vårdnadshavare för barn vid skolan har informerats.

Samtidigt påminner Haparanda stad samtliga vårdnadshavare att vara uppmärksamma på barnens hälsotillstånd och att barnen ska stanna hemma även vid lindriga symtom.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

9 kommentarer på “Konstaterad coronasmitta på skola

 1. Det är inte smitta enbart inom skolan men ingenting skrivs om dem övriga fall som finns i happis just nu

  • Man kan ju hoppas att EU tvingar Sverige till en nedstängning av samhället som i andra länder. FHM och landets styrande gör ju ingenting.

 2. Mycket orolig @ Dom har betald semester.
  (höstlov,jullov,sportlov,påsklov,sommarlov.mm)

 3. Eleverna får höstlov, men hur är det med lärarna på skolan?
  Isoleras de eller kommer de att jobba på som vanligt?

 4. Byråkraterna och politkerna i Haparanda kommunhus visar än en gång vad dom tycker om oss kommunmedborgare. Vi är inte ens värda korrekt information om var smitan finns i kommunen. Om vi knegare smittas spelar ju ingen roll. Vi är ju bara pöbel i deras ögon.
  Men när vi skall betala kommunskatt så duger vi bra. Glöm inte att det är oss som ni kallar pöbel som står för fiolerna. Vi kan genom demokratiska val göra er arbetslösa imorgon. Eran trovärdighet i Haparanda är lika med noll.

 5. Skulle vara intressant veta vilken skola även för dem som inte har barn där!

  Barn som inte går i berörd skola kanske har umgåtts med barn från den skolan.

  Mycket dålig stil att mörklägga! 💩👎

 6. Så dåligt.. å så dålig smittspårning!! Men det visade sig att det bara var chefer som är/kan vara smittade som får information om att dom kan vara smittade!! Resten av befolkningen= med noll intresse av att ha nå smitspårning!! Nå.. kavla upp ärmarna å se hosta på rätt elit!!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Bygger en digital hubb

Susann Svennemyr i Muodoslompolo ser gärna en digital mötesplats i byn och hennes vision sammanfaller med Pajala kommuns intentioner om att starta digitala hubbar i byarna. I Muodoslompolo är intresset för att jobba på distans stort.

Analys: Det blir nej till vindkraft

Den 11 oktober ska kommunfullmäktige i Pajala besluta om vindkraftsparken i Käymäjärvi som Vattenfall vill bygga. HBs analys visar att det blir ett nej och därmed ett kommunalt veto mot vindkraft. Men det förutsätter att normala jävsregler gäller annars är utgången mer oviss.

Grön våg i Tornedalen

”Det är en trend att folk väljer att bosätta sig på mindre orter. Det jag också noterar är att det inte är så att merparten flyttar till centralorten utan det är faktiskt två tredjedelar som flyttar in till byarna, så det är en liten grön våg känner jag”, säger Övertorneås kommunalråd Tomas Mörtberg. HB har besökt två barnfamiljer som nyligen flyttat in i varsin släktgård.

Ny lärarduo i Pajala

Megan Robson och Anita Karvonen är båda nya lärare på Centralskolan i Pajala. Efter att ha bott på ett flertal platser i Sverige flyttade Anttisbördiga Anita Karvonen för två veckor sedan till Pajala. Hon och kollegan Megan Robson, från Vancouver i Kanada, ska dela på fjärdeklassarna.