fbpx

Konstaterad coronasmitta på skola

Haparanda stad gick under fredagen ut med information om den konstaterade Covid-19-smittan.

Det uppges att vårdnadshavare för barn vid skolan har informerats.

Samtidigt påminner Haparanda stad samtliga vårdnadshavare att vara uppmärksamma på barnens hälsotillstånd och att barnen ska stanna hemma även vid lindriga symtom.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

9 kommentarer på “Konstaterad coronasmitta på skola

 1. Det är inte smitta enbart inom skolan men ingenting skrivs om dem övriga fall som finns i happis just nu

  • Man kan ju hoppas att EU tvingar Sverige till en nedstängning av samhället som i andra länder. FHM och landets styrande gör ju ingenting.

 2. Mycket orolig @ Dom har betald semester.
  (höstlov,jullov,sportlov,påsklov,sommarlov.mm)

 3. Eleverna får höstlov, men hur är det med lärarna på skolan?
  Isoleras de eller kommer de att jobba på som vanligt?

 4. Byråkraterna och politkerna i Haparanda kommunhus visar än en gång vad dom tycker om oss kommunmedborgare. Vi är inte ens värda korrekt information om var smitan finns i kommunen. Om vi knegare smittas spelar ju ingen roll. Vi är ju bara pöbel i deras ögon.
  Men när vi skall betala kommunskatt så duger vi bra. Glöm inte att det är oss som ni kallar pöbel som står för fiolerna. Vi kan genom demokratiska val göra er arbetslösa imorgon. Eran trovärdighet i Haparanda är lika med noll.

 5. Skulle vara intressant veta vilken skola även för dem som inte har barn där!

  Barn som inte går i berörd skola kanske har umgåtts med barn från den skolan.

  Mycket dålig stil att mörklägga! 💩👎

 6. Så dåligt.. å så dålig smittspårning!! Men det visade sig att det bara var chefer som är/kan vara smittade som får information om att dom kan vara smittade!! Resten av befolkningen= med noll intresse av att ha nå smitspårning!! Nå.. kavla upp ärmarna å se hosta på rätt elit!!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Förslag: Sju platser där vindkraft kan byggas

Naturskyddsföreningen gjorde för några år sedan en inventering av sju olika platser inom Pajala kommun där vindkraft kan byggas. Käymäjärvi tillhör inte dessa förslag. Samtliga föreslagna parker ligger sydväst om Pajala centralort och på längre avstånd från större byar.

Vattenfall utestängdes från Pajala kommuns Infocenter

HB kan avslöja att Vattenfall stoppades från att informera pajalaborna om vindkraftplanerna i Käymäjärvi i kommunens Infocenter i centrala Pajala. Beslutet togs enligt flera personer av kommunchefen Stefan Millgård, vilket han idag förnekar. Samtidigt stoppade han och utvecklingschefen Fredrik Holmström näringslivsstrategen Erik Mella från fortsatta kontakter med Vattenfall.

En ung man med ett gott hjärta

När Aaron Invall i Haparanda läste artikeln i HB om lilla Filimon som flytt från Ukraina frågade han sin mamma Kati Invall om han kunde ge lite leksaker till Filimon. HB såg till att de fick träffas och Aaron Invall och hans mamma Kati Invall uppskattade att få träffa Filimon och hans mamma och mormor som var väldigt rörda och tacksamma över att det finns så vänliga människor.

Två glädjebesked för Pajala Airport

Pajala får behålla två tur och returflyg per dag enligt ett färskt beslut från Trafikverket som motiverar det med att de lyssnat på gruv- och stålindustrin. Och i fredags lämnades bygglovshandlingarna in för utbyggnad av en ny utrikesterminal på Pajala Airport, som ska stå klar i oktober.

Siktar mot kommunalrådsposten

Med för närvarande tre mandat i Övertorneå kommun siktar Sjukvårdpartiet med Tomas Vedestig som ordförande på så mycket som sju till tio mandat. Han styrde kommunen tillsammans med Tomas Mörtberg, men nu säger han sig vara väl förberedd för att göra det på egen hand.