fbpx

Kropp hittad – troligen försvunnen kvinna

Under måndagen hittades en kropp i skogen i Haparanda. Kroppen gick inte att identifiera, men mycket tyder på att det är den kvinna som i juni anmäldes försvunnen.

I lördags hittade en hundägare en påse med personliga tillhörigheter, och i måndags hittade samma person även en kropp i samma område, väster om Marielund.

Polisen kallades till platsen och kunde konstatera att kroppen inte gick att identifiera, förmodligen för att den har legat länge.

– Nu väntar en rättsmedicinsk undersökning i Umeå, så vi kan klarlägga om det är den försvunna kvinnan. Men mycket talar för att det är hon, säger Ulf Wallin, gruppchef för polisen i Haparanda, och tillägger att inget tyder på att något brott har begåtts.

Den  78-åriga kvinnan sågs senast under vecka 23, det vill säga under tiden 6-12 juni, då hon befann sig på Lomvägen i Haparanda. Sedan dess har polisen inte haft ett spår av henne.

Martin Persson, kontaktperson för Missing people i Norrbotten, har tidigare uppgett för Haparandabladet att det är ett svårt fall eftersom kvinnan inte hade en fast adress, och då ingen vet om hon befinner sig i Sverige eller i Finland.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Kropp hittad – troligen försvunnen kvinna

  1. Det ska vara vanlig medborgare som finner saknade personer, polisen handlös, prioriterar inte sånt. Hoppas hon får vila i frid. Sorligt men sant.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN