fbpx

Kundvagnsfålla utsatt för skadegörelse

Under torsdagskvällen fick polisen åka ut på ett fall av skadegörelse i centrala Haparanda.

Enligt polisens uppgifter har okänd gärningsperson/gärningspersoner gett sig på en kundvagnsfålla utanför en matbutik.

Platsen dokumenterades och en anmälan om skadegörelse upprättades.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

7 kommentarer på “Kundvagnsfålla utsatt för skadegörelse

 1. Tyvärr oftast mindre åriga så föredrar borde ta ansvar men dagens föräldrar gör inte det. Dagens samhälle uppfostrar barnen inte föräldrarna och tyvärr lär barnen bara sina rättigheter i samhället inte sina skyldigheter…. allt är fritt göra…

 2. Var är alla vårdnadshavare, föräldrar uppfostra era barn till att veta vad som är rätt och fel, och sitt inte själva på sociala medier och drick vin!

 3. Skadegörelse på bilar, skjutningar med luftvapen på fönster, krossade fönster, skadegörelse på kundvagnsfålla.. vad händer i helgen?
  Har vi inte längre någon polis i tjänst på kvällarna? Uppenbarligen så har vi inte det eller så är dom kommenderade till andra orter, stockholm? Vad gör kommunen? Det är väl våra ungdomar som mår dåligt, så hur ska vi komma till rätta med det här?

  • det är väll inte kommunens fel att föräldrar inte bryr sig om vad ungar gör på natten, föräldrar sitter hemma o leker med sina mobiler och ger ungar pengar så dom kan äta nån korv eller pizza, låt föräldrar betala vad ungarna förstör + höga böter

   • Håller med till 100%
    Pengar brukar lösa de flesta tvister förstör man så får man ersätta skadan…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Konsultkarusellen fortsätter

Konsultkarusellen vid Haparanda Värmeverk har fortsatt. Kostnaderna uppgår nu till cirka elva miljoner kronor motsvarande 10,6 procent av investeringen i panna och byggnader. 300 ”skallkrav” från konsulterna och 256 sidor kontraktshandlingar gav en komplex upphandling.

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.