fbpx

Liberalerna vill se Nato-bas i Luleå

Liberalernas partistyrelse stöder etablering av permanenta Nato-styrkor på svensk mark, efter ett medlemskap i försvarsalliansen.

Tidigare har regeringen uttalat att det inte finns någon anledning att ha permanenta baser på svensk mark i fredstid. Men nu har Liberalernas ledning kommit fram till en annan slutsats och har nämnt Luleå och Gotland som möjliga platser för eventuella Natobaser, rapporterar Ekot.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Liberalerna vill se Nato-bas i Luleå

 1. Hela NATO gänget med tillbehör kan med fördel placeras i Stockholmsregionen..därifrån har dom utmärkta förbindelser till andra städer och områden i Sverige

 2. en våt dröm vore väl uppfylld om stockholmsfixerade (~4%) partier som L och MP inte skulle klara riksdagsspärren ,klart dom vill ha nato och vindkraft mm men inte på sin bakgård

 3. Otryggt med NATO aktivitet så nära Ryssland. Inget annat land har over 800 militärbaser placerat runt i världen. Kan Kina eller Ryssland placera militärbaser i Mexico utan att USA blandar sig in?

  Kan förstå att man är rädd för att Ryssland ska invadera, men om man ser på statistisken så är det USA/NATO som har bombat och invaderat flest land sedan andra världskriget.

  Nej till NATO baser i Sverige.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN