fbpx

Man anhållen misstänkt för en rad brott

Vid 22.10-tiden på torsdagskvällen i Haparanda i samband med att polisen skulle stoppa och kontrollera en bil så stannade inte föraren. 

Polisen inledde ett förföljande och efter en tid kan polisen gripa föraren, en man i 25-årsåldern. Bilen som han framfört visade sig vara stulen och i den påträffades även misstänkt stöldgods. Mannen misstänks för rattfylleri, narkotikabrott eget bruk, tillgrepp av fortskaffningsmedel, olovlig körning samt stöld alternativt häleri. Mannen anhölls av åklagare.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Man anhållen misstänkt för en rad brott

  1. Kom från jobbet vid den tiden, körde in på våran parkering. Han gömde sig där, men körde iväg när han såg mig komma. Strax därefter kom polisen i civilbil och följde efter honom och stoppade bilen. Finskreggad var den. Bra jobbat Polisen!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

”Döda” Northland-aktier kan ge återvunna pengar

De som äger Northland-aktier och andra värdepapper köpta under en viss period kan få återvinning på sina ”döda” aktier. Två före detta Northland-chefer har gått med på att betala skadestånd på 80 miljoner kronor till före detta aktieägare, även i Tornedalen.

Haparandatrion som säkrade guldet

Norrbotten vann en historisk TV-puckseger i finalmatchen mot Stockholm Syd. Haparandaspelaren och lagkaptenen Vilmer Tammilehto, som brutit nyckelbenet, fick hjälp av sin lagkamrat att lyfta TV-puckspokalen som är för tung för en hand.

Kulturell orgie i hippt polcirkelland

Tornedalsteaterns multiföreställning Pohjoinen-Davvi-Nord får publiken att häpna. Det är en minst sagt flexibel ensemble som löser upp tidsplan och identitetslager.