fbpx

Misshandel i Haparanda

På Valborgsmässoafton utbröt ett bråk i centrala Haparanda mellan en man och en kvinna som slutade i en anmälan om misshandel.

Kvinnan blev frihetsberövad men är nu släppt på fri fot. Utredningen pågår just nu, åklagaren är sparsam med upplysningar och lämnar inte ut ytterligare uppgifter.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Misshandel i Haparanda

 1. Vad skulle krävas för att få en majoritet av kvinnor att stå upp mot det våld kvinnor utsätter män för? Varför blir det fokusförskjutning i stil med ”inte alla kvinnor” då våldet mot män lyfts? Varför står inte kvinnor upp för män?
  – Det är sant att kvinnor inte känner sig manade att ta ställning mot våld mot män och icke-binära, även om det är kvinnor som många gånger är förövarna.

  • misshandel av annan person eller djur är inte acceptabelt oavsett det är en kvinna, man, ungdom eller små barn som misshandlar ….

  • Svagt att mannen anmäler kvinnan, starkt att kvinnan anmäler mannen…….det finns starka vältränade kvinnor och man……misshandel är alltid fel , beroende av kön…..anmäl….

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.