fbpx

Misshandel i Haparanda

På Valborgsmässoafton utbröt ett bråk i centrala Haparanda mellan en man och en kvinna som slutade i en anmälan om misshandel.

Kvinnan blev frihetsberövad men är nu släppt på fri fot. Utredningen pågår just nu, åklagaren är sparsam med upplysningar och lämnar inte ut ytterligare uppgifter.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Misshandel i Haparanda

 1. Vad skulle krävas för att få en majoritet av kvinnor att stå upp mot det våld kvinnor utsätter män för? Varför blir det fokusförskjutning i stil med ”inte alla kvinnor” då våldet mot män lyfts? Varför står inte kvinnor upp för män?
  – Det är sant att kvinnor inte känner sig manade att ta ställning mot våld mot män och icke-binära, även om det är kvinnor som många gånger är förövarna.

  • misshandel av annan person eller djur är inte acceptabelt oavsett det är en kvinna, man, ungdom eller små barn som misshandlar ….

  • Svagt att mannen anmäler kvinnan, starkt att kvinnan anmäler mannen…….det finns starka vältränade kvinnor och man……misshandel är alltid fel , beroende av kön…..anmäl….

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.