fbpx

Misstänkt misshandel i Haparanda

Sent under fredagens kväll grep polisen en man i Haparanda misstänkt för misshandel.

Det var strax efter 23-tiden som en patrull beordrades till en adress i Haparanda kommun med anledning av misshandel. Den gripne mannen är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna.

Åklagaren beslutade senare att anhålla mannen.

Enligt polisen ska den misstänkta gärningsmannen och kvinnan känna varandra.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

8 kommentarer på “Misstänkt misshandel i Haparanda

 1. Håller med Enok Nitti. Man måste låsa in klientelet som har förstört hela Tornedalen med sin krimminellitet. Vi laglydiga medborgare måste sätta ner foten och stödja polisen i deras arbete mot buset.

 2. Ett alkohol fritt Tornedalen är ett måste för folkhälsan skull. Stäng Systembolaget i Haparanda omgående och kriminellisera innehav och bruk av alkohol. Staten skall inte langa alkohol till sina medborgare. Det är absurt.

 3. Det är tydligen känsligt att påpeka att man har ett ansvar när man väljer en partner. Det går inte att skylla på ”alla män”, alla män slår inte.

 4. Står inte ett ord om alkohol i texten och ändå så kan man spy galla över den.

 5. ALKOHOL!! Djävulens eldsvatten. Dags att klassa sprit med heroin. Nu måste politikerna förbjuda elendet. Rösta för ett alkohol fritt Norrbotten i nästa val. Politikerna måste ta ansvar i denna fråga eller avgå med omedelbar verkan.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.