fbpx

Modig vald till förste vice ordförande i Centerpartiet

Övertorneåbördiga riksdagsledamoten Linda Modig (C) valdes under torsdagen till Centerpartiets förste vice ordförande på partiets digitala partistämma.

På stämman omvaldes Annie Lööf som partiordförande och Martin Ådahl valdes till andre vice ordförande. Linda Modig sitter sedan 2018 i riksdagen och har tidigare varit kommunalråd i Övertorneå och även Annie Lööfs stabschef.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Modig vald till förste vice ordförande i Centerpartiet

  1. Vänstern -17%. Omskärelse vill C också tillåta. Många på deras stämma med extrema åsikter. Hur kan ett sådant parti få så mycket röster? Fredrik Federley sätter agendan för sina partikamrater med sina förehavanden.

  2. centerns s-k att dom är ett parti för landsbygden. vilket bedrägeri åt oss som verkligen bor i landsbygden. centern ordna att af, fk med flera statlig service blev nedlagda. tror att stureplans.centern tror att en landsbygds kommun har minst 50.000 invånare. deras politik att vara ett s.k. landsbygdparti och ett parti i mitten i svensk politik avfärdas med ett smil, nä de tycker de är skrattretande av flertalet s.k politiska bedömare..ett parti som är mer högerextremt än moderaterna och därför kan vi i vänstern inte samarbeta. men tror att centern kommer att sammarbeta med sd. och därav rösta på M.

  3. kollat lite på centerns höger stämma. man häpnar och blir ”rädd” på vilka beslut som fattas. tex ska Lantmäteriet privatiseras. och flera statliga verksamheter konkurrensutsättas. man lär sig inte på alla misslyckade projekt som privatiserats/valfrihetsreform som bilprovningen, apoteken, arbetsförmedlingen, försäkringskassan, skatteverket, skolan, välfärden med vård och omsorg. De är ju alla s.k. frihetsreformerna som gör att vi har problem inom offentlig verksamhet. personalen som inte är en brist men dom finns hos privata uthyrningsbolag. alltså på fel ställen. hoppas (s) tar beslut och förbjuder alla nätläkare, som delvis bedrivs av kriminella nätverk, förbjuder alla s.k borgerliga uthyrningsbolag som också delvis drivs av kriminella nätvärk, stoppar alla privata verksamheter inom skola och vård och omsorg. (s) gör detta till en stor valfråga och jag tror att s, mp och v får en stor majoritet i valet. för inte kan vi hålla på att ett litet extremt högerparti som centern ska styra samhället. tycker de får bära eller brista. förlorar vi så ok. men alternativet med extrem högerpolitik får centern stå för som förlorare.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.