fbpx

Mord-/dråpförsök i Haparanda

HAPARANDA: Klockan 18.16 bekräftar polisen att det skett ett mord- eller dråpförsök i Haparanda.

En skadad person anträffades på platsen och ambulans anlände för att föra personen till sjukvård. I det läget startade polisen en förundersökning gällande försök till mord.

Uppdatering 18:16

Den person som är skadad uppger polisen vara en man i 35-årsåldern. Skadorna uppges vara allvarliga. Polisen arbetar vidare med ärendet, bland annat med initiala utredningsåtgärder som att spärra av platsen samt identifiera och hålla förhör med vittnen.

Hundförare är på plats och söker igenom området.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

6 kommentarer på “Mord-/dråpförsök i Haparanda

 1. Som nyinflyttad i Haparanda kändes det nästan lugnare i Umeå. Där var man inte bekymrad över garageinbrott, bil/cykelstöld, skadegörelse eller mord alt. försök. Någon med insikt/insyn?

  • Mindre stad, snabbare spridning av när det händer nåt. Är själv nyinflyttad från en större stad men kan inte påstå att det är mycket värre i Haparanda än i många andra svenska städer, endast att man snabbare får höra om det när det är en så pass liten stad.

   • 90000 i Umeå tätort.
    5000 i Haparanda.
    2 mordförsök i Haparanda skulle innebära 36st i Umeå. D är mycket det.

  • Inte precis så det händer något dagligen. Är ju knappt något som händer här och oftast om det händer så handlar det om folk som kanske missbrukar osv och bråkar med varandra. Som händer överallt i Sverige. Tyvärr. Du kan känna dig trygg

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Sjöräddningen planerar etablering i skärgården

Sjöräddningen planerar att etablera sin verksamhet permanent i Haparanda-Kalix skärgård. Och redan nästa sommar kan en räddningsbåt finnas på plats i Kalix för att en frivillig besättning ska kunna övas och senare etableras som sjöräddare.

Sveriges bästa skolkommun

För andra året i rad har Lärarförbundet rankat Övertorneå till Sveriges bästa skolkommun. Pajala klättar rejält och placeras som etta när det gäller lärartäthet. Haparanda tappar däremot placeringar.

HB presenterar: Värmeverket och jakten på den försvunna skatten

HB avslöjade 1 juni i år att VD Pär Gabrielsson vid Haparanda Värmeverk AB var engagerad som konsult i strid med lagen. Det gav snabbt resultat. Redan 4 juni begärde Värmeverket att få komma in med en självrättelse till Skatteverket. Det har lett till en omfattande skatt(e)jakt med målet minsta möjliga skatt för alla inblandade.