Motorfolket cruisar lugnt

HAPARANDA/ÖSTRA NORRBOTTEN: Hittills har veckoslutet varit väldigt lugnt. Polisen uppger till HB att man inte har någon händelse i östra Norrbotten att rapportera om, inte ens i Haparanda där man cruisat under veckoslutet.

– Motorfolket har skött sig väldigt bra, uppger polisen, vid 23-tiden under lördagskvällen.

– Möjligt är att de som ska börja jobba efter semestern är utvilade och de som ska gå på semester är förväntansfulla och lugna, uppger samma poliskälla som förklaring till det lugn som rått på ordningsfronten under de senaste dagarna.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

10 kommentarer på “Motorfolket cruisar lugnt

 1. synd att de får stänga festligheterna så tidigt. inte ens pikku kakkonen barnprogrammet hunnit sända klart

 2. Raimo: Om du samlar ihop allt skräp som slängdes under hela helgen är det inte värre än utanför snusgrossen vilken vardag som helst i oktober.

 3. Vilka härliga dagar vi har haft! Glada människor, snygga bilar…. trist med människor som säger: nog var det bra, men…..! Lite skräp är väl inte så farligt, tänk ändå hur många besökare Happis hade! Hela stan, butiker, restauranger, bensinmackar osv, fick nog ett rejält tillskott i kassan:) så tack alla besökare, och alla som ställde upp helt ideellt😊!

 4. Tur att vi har dessa kämpar som ställer upp!
  Motor kulturen går hem i dom flesta hemmen.
  Det blir folkfest där raggarna drar fram (motorburen ungdom grå håriga farbröder😂)
  Bra kämpat Classic motor meet och tack!

 5. Pekka och Raimo:
  Ni måste vara dom mest negativa människorna som hittar något fel i allt. Det går tydligen inte att berömma utan att hitta något att klanka på. Flytta ut i skogen om det inte passar

 6. Raimo: Hur menar du nu? Har du fått skräp på tomten?
  CMM med övriga ideella har varit och städat på strandplan fr kl 7 imorse. Vad jag sett så har de hållit efter på gatorna och torget under dagarna som meetingen har pågått.

 7. Ni som håller i meetingen bra jobbat, men när ni drar hit allt folk så se till att ni städar efter dem. Fan sopor och glas från folks gårdar till över hela stan. Ta er ut och städa eller ska ni riva det från våra skattepengar när kommunen ska ta hand om detta på måndag och tisdag? Raggare kan inte mer än att skräpa, snusa…. Gör klart det ni påbörjade..

 8. I Härnösand var det i går kväll med cruisar med gamla bilar och hög musik genom natten,som ville sova i hotell mitt stan.

 9. Dagens toppen till alla som jobbar ideellt med detta som betyder så mycket för Haparanda.Väl mött igen 2020!

 10. Åter igen en stor eloge till CMM för en fantastisk tillställning i dagarna tre, blev återigen en succe med många otroligt fina bilar och framförallt glada miner och så nöjda besökare.
  Välkommen åter 2020 🙂

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Energi från midnattssol

I Kaarnevaara, i gränslandet mot Finland, har riksdagsmannen Birger Lahti lagt en solcellsanläggning på sitt ladugårdstak. Med en sol som om sommaren flödar dygnet runt hoppas han kunna sänka energikostnaderna den dag han och hustrun Päivi ska gå i pension.

Hjördis får folk att skina

Efter jobb på de flesta butiker i Övertorneå gjorde Hjördis Lakso slag i saken och startade en egen butik. Året var 1988 och efter det har hon varit Hjördis med oerhört många. Inte minst för kvinnorna som behövt göra sig fina till fest eller allmänt velat få något nytt att ta på sig.

Full fart för skärgårdstrafiken

Inledningen av säsongen pekade på en dyster sommar för den kommersiella skärgårdstrafiken, utifrån många avbokningar i juni. – Men sedan kom det en otippad vändning, säger skepparen och skärgårdsentreprenören Kim Innala.

Hemliga planer på finsk Robinson

TORNEÅ: HB kan idag avslöja att en inspelning av en finsk Expedition Robinson med B-kändisar kan bli verklighet när filmbolaget Mastiff filmar den svenska versionen i Haparanda skärgård.

Seskarösågens start gynnas av pandemin

SESKARÖ: Coronakrisen har stärkt sågverksindustrin i Tornedalen. HB har kollat med två sågverk. Seskarö Sågverk kör igång med ett skift och 15 anställda i augusti och har efterfrågan på allt virke från Seskarö. Jutos Timber i Teurajärvi ökar både produktion och investeringar.

Oro inför Robinson

– Se hur det gick i Gällivare. Det kom massor av människor utifrån för underhållsjobb i gruvan – och man tvingades stänga ner samhället på grund av smittspridningen. – Vem tar ansvaret om samma sak händer i lilla Haparanda när massor av människor kommer utifrån för Robinson-inspelningarna. Jag är djupt oroad.