fbpx

Motorfolket cruisar lugnt

HAPARANDA/ÖSTRA NORRBOTTEN: Hittills har veckoslutet varit väldigt lugnt. Polisen uppger till HB att man inte har någon händelse i östra Norrbotten att rapportera om, inte ens i Haparanda där man cruisat under veckoslutet.

– Motorfolket har skött sig väldigt bra, uppger polisen, vid 23-tiden under lördagskvällen.

– Möjligt är att de som ska börja jobba efter semestern är utvilade och de som ska gå på semester är förväntansfulla och lugna, uppger samma poliskälla som förklaring till det lugn som rått på ordningsfronten under de senaste dagarna.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

10 kommentarer på “Motorfolket cruisar lugnt

 1. synd att de får stänga festligheterna så tidigt. inte ens pikku kakkonen barnprogrammet hunnit sända klart

 2. Raimo: Om du samlar ihop allt skräp som slängdes under hela helgen är det inte värre än utanför snusgrossen vilken vardag som helst i oktober.

 3. Vilka härliga dagar vi har haft! Glada människor, snygga bilar…. trist med människor som säger: nog var det bra, men…..! Lite skräp är väl inte så farligt, tänk ändå hur många besökare Happis hade! Hela stan, butiker, restauranger, bensinmackar osv, fick nog ett rejält tillskott i kassan:) så tack alla besökare, och alla som ställde upp helt ideellt😊!

 4. Tur att vi har dessa kämpar som ställer upp!
  Motor kulturen går hem i dom flesta hemmen.
  Det blir folkfest där raggarna drar fram (motorburen ungdom grå håriga farbröder😂)
  Bra kämpat Classic motor meet och tack!

 5. Pekka och Raimo:
  Ni måste vara dom mest negativa människorna som hittar något fel i allt. Det går tydligen inte att berömma utan att hitta något att klanka på. Flytta ut i skogen om det inte passar

 6. Raimo: Hur menar du nu? Har du fått skräp på tomten?
  CMM med övriga ideella har varit och städat på strandplan fr kl 7 imorse. Vad jag sett så har de hållit efter på gatorna och torget under dagarna som meetingen har pågått.

 7. Ni som håller i meetingen bra jobbat, men när ni drar hit allt folk så se till att ni städar efter dem. Fan sopor och glas från folks gårdar till över hela stan. Ta er ut och städa eller ska ni riva det från våra skattepengar när kommunen ska ta hand om detta på måndag och tisdag? Raggare kan inte mer än att skräpa, snusa…. Gör klart det ni påbörjade..

 8. I Härnösand var det i går kväll med cruisar med gamla bilar och hög musik genom natten,som ville sova i hotell mitt stan.

 9. Dagens toppen till alla som jobbar ideellt med detta som betyder så mycket för Haparanda.Väl mött igen 2020!

 10. Åter igen en stor eloge till CMM för en fantastisk tillställning i dagarna tre, blev återigen en succe med många otroligt fina bilar och framförallt glada miner och så nöjda besökare.
  Välkommen åter 2020 🙂

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Bygger en digital hubb

Susann Svennemyr i Muodoslompolo ser gärna en digital mötesplats i byn och hennes vision sammanfaller med Pajala kommuns intentioner om att starta digitala hubbar i byarna. I Muodoslompolo är intresset för att jobba på distans stort.

Analys: Det blir nej till vindkraft

Den 11 oktober ska kommunfullmäktige i Pajala besluta om vindkraftsparken i Käymäjärvi som Vattenfall vill bygga. HBs analys visar att det blir ett nej och därmed ett kommunalt veto mot vindkraft. Men det förutsätter att normala jävsregler gäller annars är utgången mer oviss.

Grön våg i Tornedalen

”Det är en trend att folk väljer att bosätta sig på mindre orter. Det jag också noterar är att det inte är så att merparten flyttar till centralorten utan det är faktiskt två tredjedelar som flyttar in till byarna, så det är en liten grön våg känner jag”, säger Övertorneås kommunalråd Tomas Mörtberg. HB har besökt två barnfamiljer som nyligen flyttat in i varsin släktgård.

Ny lärarduo i Pajala

Megan Robson och Anita Karvonen är båda nya lärare på Centralskolan i Pajala. Efter att ha bott på ett flertal platser i Sverige flyttade Anttisbördiga Anita Karvonen för två veckor sedan till Pajala. Hon och kollegan Megan Robson, från Vancouver i Kanada, ska dela på fjärdeklassarna.