fbpx

Motorfolket cruisar lugnt

HAPARANDA/ÖSTRA NORRBOTTEN: Hittills har veckoslutet varit väldigt lugnt. Polisen uppger till HB att man inte har någon händelse i östra Norrbotten att rapportera om, inte ens i Haparanda där man cruisat under veckoslutet.

– Motorfolket har skött sig väldigt bra, uppger polisen, vid 23-tiden under lördagskvällen.

– Möjligt är att de som ska börja jobba efter semestern är utvilade och de som ska gå på semester är förväntansfulla och lugna, uppger samma poliskälla som förklaring till det lugn som rått på ordningsfronten under de senaste dagarna.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

10 kommentarer på “Motorfolket cruisar lugnt

 1. synd att de får stänga festligheterna så tidigt. inte ens pikku kakkonen barnprogrammet hunnit sända klart

 2. Raimo: Om du samlar ihop allt skräp som slängdes under hela helgen är det inte värre än utanför snusgrossen vilken vardag som helst i oktober.

 3. Vilka härliga dagar vi har haft! Glada människor, snygga bilar…. trist med människor som säger: nog var det bra, men…..! Lite skräp är väl inte så farligt, tänk ändå hur många besökare Happis hade! Hela stan, butiker, restauranger, bensinmackar osv, fick nog ett rejält tillskott i kassan:) så tack alla besökare, och alla som ställde upp helt ideellt😊!

 4. Tur att vi har dessa kämpar som ställer upp!
  Motor kulturen går hem i dom flesta hemmen.
  Det blir folkfest där raggarna drar fram (motorburen ungdom grå håriga farbröder😂)
  Bra kämpat Classic motor meet och tack!

 5. Pekka och Raimo:
  Ni måste vara dom mest negativa människorna som hittar något fel i allt. Det går tydligen inte att berömma utan att hitta något att klanka på. Flytta ut i skogen om det inte passar

 6. Raimo: Hur menar du nu? Har du fått skräp på tomten?
  CMM med övriga ideella har varit och städat på strandplan fr kl 7 imorse. Vad jag sett så har de hållit efter på gatorna och torget under dagarna som meetingen har pågått.

 7. Ni som håller i meetingen bra jobbat, men när ni drar hit allt folk så se till att ni städar efter dem. Fan sopor och glas från folks gårdar till över hela stan. Ta er ut och städa eller ska ni riva det från våra skattepengar när kommunen ska ta hand om detta på måndag och tisdag? Raggare kan inte mer än att skräpa, snusa…. Gör klart det ni påbörjade..

 8. I Härnösand var det i går kväll med cruisar med gamla bilar och hög musik genom natten,som ville sova i hotell mitt stan.

 9. Dagens toppen till alla som jobbar ideellt med detta som betyder så mycket för Haparanda.Väl mött igen 2020!

 10. Åter igen en stor eloge till CMM för en fantastisk tillställning i dagarna tre, blev återigen en succe med många otroligt fina bilar och framförallt glada miner och så nöjda besökare.
  Välkommen åter 2020 🙂

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka