fbpx

Nya poliser till länet

37 nya poliser kommer till polisregion Nord. 

Idag tar polisstudenterna examen och 37 nya poliser fördelas på de fyra polisområdena i region Nord. För Norrbottens del handlar det om tio nya polisassistenter. På måndag börjar de sina anställningar.

Fördelning av nya poliser i polisregion Nord:

 • Jämtland 7
 • Norrbotten 10
 • Västerbotten 12
 • Västernorrland 8

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

7 kommentarer på “Nya poliser till länet

 1. Tyvärr har Sverige blivit en fristat för kriminella, terrorister och ekonomisk brottslighet
  Med våra löjliga lagar så kommer det här eskalera ännu mer Ungdomar som är under 20 år tar ihjäl en annan efter allla rabatter och ålders avdrag får han 15 mån ungdomsfängelse

 2. Jag tror att dom nya poliserna vill verkligen vill förändra Sveriges hot mot kriminella som är lamslaget. skydda oss mot det hot vi är under. Så stå på er nya poliser

 3. Perfekt, då kan ni stå vid motorvägen & klippa körkort på folk som har bråttom till jobbet.

  • Det är ju jättebra om de som har för bråttom till jobbet tappar kortet, då kan de inte ta sig till jobbet och så kanske deras jobb blir lediga för andra att söka. De som har för bråttom har ju stannat hemma för länge på morgonen av någon anledning. Om de blir arbetslösa får de tid över till att göra vad det nu var som var så viktigt att det hindrade dem från att köra i väg i tid till jobbet.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.