fbpx

Nya skolan har öppnat

När nya Aspstrandens skola startade i måndags höll en stolt rektor, Jarko Tuisku, ett litet invigningstal ute på skolgården. Foto: Eva Spiik

Aspstrandens skola i Haparanda har genomgått en omfattande renovering inför skolstarten. – Det är otroligt fräscht, och jag är jättestolt över skolan, säger rektor Jarko Tuisku.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Nya skolan har öppnat

 1. Snickare, målare, mattläggare och plåtslagare har gjort ett riktigt fint jobb!!
  Inte att förglömma de tålmodiga tjejerna i lokalvården!
  Rosor till Er alla!

 2. Men att ha gemensamma toaletter för flickor och pojkar? Det finns absolut ingen forskning som säger att det är bra, tvärtom. Vad vill man nå med det? Att flickor inte besöker toaletten under skoldagen? Speciellt svårt är det för blygare flickor. Undra på att unga flickor mår dåligt. De används som försökskaniner.

 3. Härligt inspirerande och positivt att läsa! Jättefin skola och fräscha lokaler med taggade lärare och förväntansfulla elever! – Lycka Till! 🙂

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Vindkraftspark kan störa världsarv

Fyra av världsarvspunkterna i Struves meridianbåge ligger i den svenska delen av Tornedalen, på bergen Tynnyrilaki (Haparanda), Pullinki (Övertorneå), Jupukka (Pajala) och Perävaara (Kiruna), enligt Unesco ett arv att värna, bevara och utveckla för kommande generationer. Nu behövs en särskild, fördjupad studie om hur vindkraftverk påverkar världsarvet.

Kuppartat årsmöte i STR-T

Årskongressen för Svenska Tornedalingars Riksförbund-Tornionlaaksolaiset, STR-T, skedde i helgen under kuppartade former. Ovetandes fick stora delar av styrelsen gå och ett flertal av dem uppger sig vara chockade.