fbpx

Olovlig körning med A-traktor

Polisen i Haparanda stoppade en A-traktor för kontroll vid 23-tiden i lördags.

Fordonet stoppas i Grankullen och i samband med kontrollen blir föraren misstänkt för olovlig körning.

Fordonet tas i beslag för teknisk undersökning.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

7 kommentarer på “Olovlig körning med A-traktor

 1. Det är väldigt mycket slira och sladda i synnerhet vid ICA-Maxi. Det är bra att A-traktorerna kontrolleras. De går alldeles för fort. Det krävs motorstyrka för att slira och sladda. Det ska inte en standard A- traktor kunna göra.

  • Så du menar att dom går för fort för att dom kan sladda? Nu skjuter du väll från höften lucky luke

 2. Äntligen, bra jobbat av Haparandapolisen i höstas körde en brun merca-epa sönder gräsmattan vid bilbingo lanen. Som kommunen anlitat BDX att göra, i slutändan är det vi skattebetalare som får betala. För ca en vecka sen var en stolpe nerkörd vid den borttagna macken på ikano-parkeringen. Så detta är en bra början av polisen, det finns fler triangelförsedda fordon.

 3. På tiden att Epa-traktorerna åker dit i en kontroll! dom härjar runt i stan både dag och natt och överträder både hastigheter och trafikregler.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka