fbpx

Omhändertaget körkort

En bilist i Övertorneå fick under tisdagskvällen körkortet omhändertaget och misstänks för grov olovlig körning. 

Det vad strax före 18-tiden som föraren stoppades av polis och misstanke om rattfylleri uppstod. Föraren fick följa med för provtagning och förhör. Körkortet blev omhändertaget och kontrollen resulterade i misstanke om grov olovlig körning.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Omhändertaget körkort

  1. Bra jobbat polisen, om polisen kunde stå med civilbil vid korsningen till väg 99 så skulle fler bli av med körkortet cirka 3 av 10 stannar vid stopplikt.

  2. Kring löning tycks idioterna på vägarna vara ännu fler än vanligt … Fast med tanke på tisdagens väglag kanske föraren i detta fall kände sig tvungen att styrka sig med en skvätt alkoholhaltig dryck för att över huvud taget våga sig ut på vägarna? Många var det som körde ”som fyllon” men då på grund av halka/slask.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.