fbpx

Omhändertaget körkort

En bilist i Övertorneå fick under tisdagskvällen körkortet omhändertaget och misstänks för grov olovlig körning. 

Det vad strax före 18-tiden som föraren stoppades av polis och misstanke om rattfylleri uppstod. Föraren fick följa med för provtagning och förhör. Körkortet blev omhändertaget och kontrollen resulterade i misstanke om grov olovlig körning.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Omhändertaget körkort

  1. Bra jobbat polisen, om polisen kunde stå med civilbil vid korsningen till väg 99 så skulle fler bli av med körkortet cirka 3 av 10 stannar vid stopplikt.

  2. Kring löning tycks idioterna på vägarna vara ännu fler än vanligt … Fast med tanke på tisdagens väglag kanske föraren i detta fall kände sig tvungen att styrka sig med en skvätt alkoholhaltig dryck för att över huvud taget våga sig ut på vägarna? Många var det som körde ”som fyllon” men då på grund av halka/slask.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Dansglädje på scenen

Föregående helg fylldes Folkets hus i Haparanda av talang när dansskolan Stage bjöd på årets vårshower. 

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare.