fbpx

Övertorneå Cruising ställs in

Övertorneå Cruising som planerades att genomföras den 24 juli i år ställs in.

Övertorneå Cruisingförening, Boozepack Cruisers meddelar på social medier att arrangemanget ställs in på grund av osäkerheten kring coronaläget.
”Vi kommer att fokuserar och satsa allt krut på nästa sommars Övertorneå Cruising, 22-23 Juli 2022”.

Förra året skulle den 13:e upplagen genomföras, men även då satte pandemin stopp för cruisingträffen. Förutom bilutställning och rockabillykväll hade de planerat och bokat uppträdare som Snowstorm, Peter Jezewski och The Refreshments.

Övertorneå cruising brukar lockar cirka 2.000 besökare varje år.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Övertorneå Cruising ställs in

  1. Tråkigt och höra men förståeligt. Övertorneå Cruising är årets höjdpunkt Tornedalen med omnejd.

  2. Det klokaste beslutet på väldigt lång tid. Det blir väl likadant med Classic Motormeet i Haparanda också för den delen?. Vi måste fortsätta hålla ut, och hålla skärpan. Det är ju förståeligt att människor är less på detta. Men om vi håller hårt på att följa folkhälsomyndighetens restriktioner till punkt och pricka. Så behöver inte vården trolla med knäna!!. Visa hänsyn och håll ut.

  3. Det klokaste beslutet av alla, så borde det vara runt om i landet, vansinne med såna stora träffar, varför inte respektera folkhälsomyndigheternas beslut, följer vi alla deras beslut så blir vi fortare kvitt pandemin. Håll ut häll i tillsammans klarar vi av detta.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Förslag: Sju platser där vindkraft kan byggas

Naturskyddsföreningen gjorde för några år sedan en inventering av sju olika platser inom Pajala kommun där vindkraft kan byggas. Käymäjärvi tillhör inte dessa förslag. Samtliga föreslagna parker ligger sydväst om Pajala centralort och på längre avstånd från större byar.

Vattenfall utestängdes från Pajala kommuns Infocenter

HB kan avslöja att Vattenfall stoppades från att informera pajalaborna om vindkraftplanerna i Käymäjärvi i kommunens Infocenter i centrala Pajala. Beslutet togs enligt flera personer av kommunchefen Stefan Millgård, vilket han idag förnekar. Samtidigt stoppade han och utvecklingschefen Fredrik Holmström näringslivsstrategen Erik Mella från fortsatta kontakter med Vattenfall.

En ung man med ett gott hjärta

När Aaron Invall i Haparanda läste artikeln i HB om lilla Filimon som flytt från Ukraina frågade han sin mamma Kati Invall om han kunde ge lite leksaker till Filimon. HB såg till att de fick träffas och Aaron Invall och hans mamma Kati Invall uppskattade att få träffa Filimon och hans mamma och mormor som var väldigt rörda och tacksamma över att det finns så vänliga människor.

Två glädjebesked för Pajala Airport

Pajala får behålla två tur och returflyg per dag enligt ett färskt beslut från Trafikverket som motiverar det med att de lyssnat på gruv- och stålindustrin. Och i fredags lämnades bygglovshandlingarna in för utbyggnad av en ny utrikesterminal på Pajala Airport, som ska stå klar i oktober.

Siktar mot kommunalrådsposten

Med för närvarande tre mandat i Övertorneå kommun siktar Sjukvårdpartiet med Tomas Vedestig som ordförande på så mycket som sju till tio mandat. Han styrde kommunen tillsammans med Tomas Mörtberg, men nu säger han sig vara väl förberedd för att göra det på egen hand.