fbpx

Övertorneå Cruising ställs in

Övertorneå Cruising som planerades att genomföras den 24 juli i år ställs in.

Övertorneå Cruisingförening, Boozepack Cruisers meddelar på social medier att arrangemanget ställs in på grund av osäkerheten kring coronaläget.
”Vi kommer att fokuserar och satsa allt krut på nästa sommars Övertorneå Cruising, 22-23 Juli 2022”.

Förra året skulle den 13:e upplagen genomföras, men även då satte pandemin stopp för cruisingträffen. Förutom bilutställning och rockabillykväll hade de planerat och bokat uppträdare som Snowstorm, Peter Jezewski och The Refreshments.

Övertorneå cruising brukar lockar cirka 2.000 besökare varje år.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Övertorneå Cruising ställs in

  1. Tråkigt och höra men förståeligt. Övertorneå Cruising är årets höjdpunkt Tornedalen med omnejd.

  2. Det klokaste beslutet på väldigt lång tid. Det blir väl likadant med Classic Motormeet i Haparanda också för den delen?. Vi måste fortsätta hålla ut, och hålla skärpan. Det är ju förståeligt att människor är less på detta. Men om vi håller hårt på att följa folkhälsomyndighetens restriktioner till punkt och pricka. Så behöver inte vården trolla med knäna!!. Visa hänsyn och håll ut.

  3. Det klokaste beslutet av alla, så borde det vara runt om i landet, vansinne med såna stora träffar, varför inte respektera folkhälsomyndigheternas beslut, följer vi alla deras beslut så blir vi fortare kvitt pandemin. Håll ut häll i tillsammans klarar vi av detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

STR-T bemöter kuppanklagelserna

STR-T:s gamla förbundsledning har beskrivit årskongressen i april, som kuppartad. En ny styrelsemedlem medger att allt kanske inte gick till enligt regelboken men att ”ändmålet helgar medlen”. Nya ordföranden Eva Kvist säger att inget i genomförandet gått felaktigt till. Hon ifrågasätter också att HB skriver om saken och frågar om tidningens källor.

HB granskar: Konsultkarusellen

HAPARANDA Kommunalrådet Sven Tornberg (C) har hela tiden prisat värmeverkets konsulter, deras höga kompetens och kommunledningens stora förtroende för dem. HB har nu granskat konsulterna som hittills kostat Haparanda värmeverk 7,8 miljoner kronor till och med april 2021. Och konsultfakturorna fortsätter att ticka in.

Kommunen köpte ut skyddsombudet

Mitt i bristen på vårdpersonal har Haparanda stad köpt ut en undersköterska som har arbetat prickfritt på äldreboendet Klippan i 38 år. Enligt kollegor beror det enbart på att hon har varit ett starkt skyddsombud.

VD fick oriktiga arvoden

Enligt aktiebolagslagen och skatteverket ska en vd vara anställd och inte konsult. Haparanda värmeverks vd har nu varit konsult i fyra år. En miss som kan kosta kommunen miljonbelopp om upplägget granskas.

”Staten måste sänka avkastningskravet”

Birger Lahti är riksdagsledamot och landsbygdspolitisk talesperson för (V). Han följer den hårdnade debatten vad gäller naturskog och avverkningar. ”Det enda raka är att staten sänker avkastningskravet på Sveaskog, för att bemöta miljökraven, säger han