fbpx

Övertorneå Cruising ställs in

Övertorneå Cruising som planerades att genomföras den 24 juli i år ställs in.

Övertorneå Cruisingförening, Boozepack Cruisers meddelar på social medier att arrangemanget ställs in på grund av osäkerheten kring coronaläget.
”Vi kommer att fokuserar och satsa allt krut på nästa sommars Övertorneå Cruising, 22-23 Juli 2022”.

Förra året skulle den 13:e upplagen genomföras, men även då satte pandemin stopp för cruisingträffen. Förutom bilutställning och rockabillykväll hade de planerat och bokat uppträdare som Snowstorm, Peter Jezewski och The Refreshments.

Övertorneå cruising brukar lockar cirka 2.000 besökare varje år.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Övertorneå Cruising ställs in

  1. Tråkigt och höra men förståeligt. Övertorneå Cruising är årets höjdpunkt Tornedalen med omnejd.

  2. Det klokaste beslutet på väldigt lång tid. Det blir väl likadant med Classic Motormeet i Haparanda också för den delen?. Vi måste fortsätta hålla ut, och hålla skärpan. Det är ju förståeligt att människor är less på detta. Men om vi håller hårt på att följa folkhälsomyndighetens restriktioner till punkt och pricka. Så behöver inte vården trolla med knäna!!. Visa hänsyn och håll ut.

  3. Det klokaste beslutet av alla, så borde det vara runt om i landet, vansinne med såna stora träffar, varför inte respektera folkhälsomyndigheternas beslut, följer vi alla deras beslut så blir vi fortare kvitt pandemin. Håll ut häll i tillsammans klarar vi av detta.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.