fbpx

Övertorneå Cruising ställs in

Övertorneå Cruising som planerades att genomföras den 24 juli i år ställs in.

Övertorneå Cruisingförening, Boozepack Cruisers meddelar på social medier att arrangemanget ställs in på grund av osäkerheten kring coronaläget.
”Vi kommer att fokuserar och satsa allt krut på nästa sommars Övertorneå Cruising, 22-23 Juli 2022”.

Förra året skulle den 13:e upplagen genomföras, men även då satte pandemin stopp för cruisingträffen. Förutom bilutställning och rockabillykväll hade de planerat och bokat uppträdare som Snowstorm, Peter Jezewski och The Refreshments.

Övertorneå cruising brukar lockar cirka 2.000 besökare varje år.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Övertorneå Cruising ställs in

  1. Tråkigt och höra men förståeligt. Övertorneå Cruising är årets höjdpunkt Tornedalen med omnejd.

  2. Det klokaste beslutet på väldigt lång tid. Det blir väl likadant med Classic Motormeet i Haparanda också för den delen?. Vi måste fortsätta hålla ut, och hålla skärpan. Det är ju förståeligt att människor är less på detta. Men om vi håller hårt på att följa folkhälsomyndighetens restriktioner till punkt och pricka. Så behöver inte vården trolla med knäna!!. Visa hänsyn och håll ut.

  3. Det klokaste beslutet av alla, så borde det vara runt om i landet, vansinne med såna stora träffar, varför inte respektera folkhälsomyndigheternas beslut, följer vi alla deras beslut så blir vi fortare kvitt pandemin. Håll ut häll i tillsammans klarar vi av detta.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.