fbpx

Pajala marknad ställs in

PAJALA: Pajala Turism & Evenemang, som anordnar Pajala marknad meddelar att på grund av Covid-19 blir man i sommar tvungen att ställa in marknaden.

Som det i dagsläget ser ut är det på grund av mötesrestriktionerna inte möjligt att genomföra Pajala marknad, som skulle gått av stapeln den 3-5 juli.

Styrelsen för Pajala marknad säger sig stå bakom myndighetsbesluten om restriktioner och de åtgärder som sätt in för att få stopp på viruset. Marknaden är vanligtvis ett välbesökt arrangemang med uppåt 45.000 till 50.00 besökare.

För att det ska bli en bra marknad både för försäljare och besökare behöver Pajala Turism & Evenemang en viss framförhållning och på grund av restriktionerna och då man inte vet hur länge de kommer att råda, ser man ingen annan utväg än att ställa in marknaden för 2020.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Pajala marknad ställs in

  1. Nåt positivt med viruset nu kan man kanske sluta med stridigheterna och ta nya tag till nästa gång och då menar jag kvällsnöjen för ett sammarbete

  2. Detta är ju en självklarhet att alla sommarens folksamlingar, marknader och festivaler, i hela Tornedalen ställs in. Att stå bakom myndighetsbesluten om nödvändiga restriktioner för att få stopp på viruset är en alla medborgares skyldighet.
    Respekt.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN