fbpx

Passerade gränsen med misstänkt narkotika

Strax före 23.30-tiden på onsdagskvällen kontrollerades två män vid gränskontrollen i Haparanda. Männen är nu misstänkta för narkotikabrott. 

Polisen kontrollerade männen som var på väg från Finland till Sverige. På männen hittades en mindre mängd misstänkt narkotika och en anmälan gällande narkotikasmuggling upprättas. Ingen person frihetsberövades, skriver polisens presstalesperson.

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “Passerade gränsen med misstänkt narkotika

 1. Legalisera=tillåta…Aldrig !
  Hela samhället i rus, hur skulle det vara ?.
  De som inte vågar testa skulle säkert falla de också i droger så småningom.

 2. Legalisera bara skiten… mer skattepengar och polisen skulle få resurser till vettiga saker. En knarkare kommer alltid få tag i sitt knark oavsett vad straffet för det kan vara.

  • Å andra sidan är det inte alls kul att möta påverkade förare i trafiken. Framför allt blir eventuella barn lidande när en förälder väljer att missbruka, oavsett om det handlar om narkotika eller helt vanlig alkohol. Om man skulle fråga dessa mäns eventuella flickvänner eller fruar vad de tycker om saken kanske de skulle ha någonting vettigt att tillföra diskussionen … En knarkare fokuserar ju i alla lägen på sig själv och sitt knark.

 3. lite fakta till er sd:era- i jan 2019 körde sd, m och kd igenom en servett budget där kriminalvården fick 300 miljorner i mindre budget och likaledes alla regioner och kommuner med 5 miljader i mindre stöd allt för att högern sänkte skatterna med 16 miljader för dom rika i landet. de är fakta. men nu har vi återställt exterm högerns budget, populistiska uttalanden om strängare straff medför ju också att folk blir frihetsberövade. men högern ser inte sambandet. beklämmande!!!!

 4. Tyvärr för det tre höger partiernas retorik, så tar polisen fler bovar och banditer! Detta p.g.a av regeringens satsning på polis och rättsväsende! Därtill satsar regeringen på fler fängelseplatser bl.a. i Luleå och Happis!! Under borgartiden drog man ner bl.a. utbildningsplatserna för polisen, man undrar varför? Kanske saknades det resurser i statsbudgeten!

  • Ändå finns det ju hur mycket brottslighet som helst, som ”folk på byn” känner till men som polisen inte tycks notera. Antagligen beror det på att polisen på små orter inte vill bli ovän med sina grannar. Tråkigt är det i alla fall.

 5. Det borde man göra, men det finns ju inga platser lediga. Väntetiderna är, om jag har uppfattat saken rätt, jättelånga till både fängelseplatser och elektronisk övervakning. Varför är det så? Har de kriminella plötsligt blivit fler?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.