Polisen jagade ifatt tjuv

HAPARANDA: Strax före klockan fem på tisdagens eftermiddag blev en cross stulen i centrala Haparanda. Polisen kontaktades och lyckades köra ifatt tjuven och stoppa honom. Det visar sig vara en man i 40-årsåldern och han greps av polisen, misstänkt för stölden. Crossen överlämnades till den rättmätige ägaren och en anmälan gällande stöld av motorcross upprättades.

Den misstänkte mannen släpptes senare på fri fot.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Polisen jagade ifatt tjuv

 1. Hej å hå menar nog att det är åklagaren som måste släppa buset.
  Han nämner inte polisen med ord.
  Ni:lika med beslutsfattare.
  Polisen tar dem bara i förvar.
  Polisen tar inga egna beslut.

 2. Hej å hå! Vad har polisen för befogenheter att kvarhålla eller frihetsberöva en person om häktningsskäl inte finns? Berätta gärna du som verkar ha koll på lagstiftningen!

 3. Hej å hå: Du måste ha otur när du tänker! Polisen har inget annat val än att släppa buset!

 4. Jo precis släpp idioterna på fri fot gör det… Jävligt smart.. Ska snart sätta mig utanför polishuset och fånga skiten som ni väljer att släppa ut på våra gator, detta förstör vårt samhälle…

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Full fart för skärgårdstrafiken

Inledningen av säsongen pekade på en dyster sommar för den kommersiella skärgårdstrafiken, utifrån många avbokningar i juni. – Men sedan kom det en otippad vändning, säger skepparen och skärgårdsentreprenören Kim Innala.

Hemliga planer på finsk Robinson

TORNEÅ: HB kan idag avslöja att en inspelning av en finsk Expedition Robinson med B-kändisar kan bli verklighet när filmbolaget Mastiff filmar den svenska versionen i Haparanda skärgård.

Seskarösågens start gynnas av pandemin

SESKARÖ: Coronakrisen har stärkt sågverksindustrin i Tornedalen. HB har kollat med två sågverk. Seskarö Sågverk kör igång med ett skift och 15 anställda i augusti och har efterfrågan på allt virke från Seskarö. Jutos Timber i Teurajärvi ökar både produktion och investeringar.

Oro inför Robinson

– Se hur det gick i Gällivare. Det kom massor av människor utifrån för underhållsjobb i gruvan – och man tvingades stänga ner samhället på grund av smittspridningen. – Vem tar ansvaret om samma sak händer i lilla Haparanda när massor av människor kommer utifrån för Robinson-inspelningarna. Jag är djupt oroad.

Redo för fotbollspremiär

Nu står alla fotbollsspelare i startblocken för att börja spela matcher efter en extremt lång försäsong med bara träning. HB har träffat en förväntansfullt tränare. – Det smäller till på söndag med hemmamatch mot Öjeby IF (div 5 lag) i Lilla Coop Cup, säger Haparanda FF:s tränare Jouko Liakka.

Hård kritik mot chef på kommunen

I en skrivelse till samtliga politiker i fullmäktige i Haparanda samt till Arbetsmiljöverket framförs allvarlig kritik mot två kommunala chefer. Trots flera anmälningar uppges inget hända.

Ökar försäljningen trots coronakrisen

– Vi har i Tornedalen en särskild kraft och en sisu som kanske inte finns på andra håll. Jaxal är utan tvekan ett resultat av den kraften. Det säger Ida Hjort-Rova, 30 år, vd vid Jaxal AB, Övertorneås näst största industriföretag. Ett företag som rekryterar och växer mitt i coronakrisen.