fbpx

Polisen jagade ifatt tjuv

HAPARANDA: Strax före klockan fem på tisdagens eftermiddag blev en cross stulen i centrala Haparanda. Polisen kontaktades och lyckades köra ifatt tjuven och stoppa honom. Det visar sig vara en man i 40-årsåldern och han greps av polisen, misstänkt för stölden. Crossen överlämnades till den rättmätige ägaren och en anmälan gällande stöld av motorcross upprättades.

Den misstänkte mannen släpptes senare på fri fot.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Polisen jagade ifatt tjuv

 1. Hej å hå menar nog att det är åklagaren som måste släppa buset.
  Han nämner inte polisen med ord.
  Ni:lika med beslutsfattare.
  Polisen tar dem bara i förvar.
  Polisen tar inga egna beslut.

 2. Hej å hå! Vad har polisen för befogenheter att kvarhålla eller frihetsberöva en person om häktningsskäl inte finns? Berätta gärna du som verkar ha koll på lagstiftningen!

 3. Hej å hå: Du måste ha otur när du tänker! Polisen har inget annat val än att släppa buset!

 4. Jo precis släpp idioterna på fri fot gör det… Jävligt smart.. Ska snart sätta mig utanför polishuset och fånga skiten som ni väljer att släppa ut på våra gator, detta förstör vårt samhälle…

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.