fbpx

Polisen kollar mystiska bilar

ÖSTRA NORRBOTTEN: Vakthavande befäl på polisen uppger att lördagskvällen varit förhållandevis lugn men att man kollat upp en del tips om mystiska bilar som folk upplever kör runt och rekognoserar .

Det har varit en del inbrott i området under senare tid, om det är mörkret som återvänt som är orsak till det vill inte vakthavande befäl spekulera i.

Dock har kvällens kontroller inte lett till några gripanden.

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Polisen kollar mystiska bilar

  1. Ja, det är skummisar överallt. Har länge tänkt att vem köper en bil med mindre än 8 cylindrar och som ännu knappt låter? Säkert kommunister eller nån sekt av nå slag. Nånting stämmer inte. Håll koll på dom.

    Skämt å sido. Samma visa varje höst.

  2. Mystisk bil? Själv tycker jag att Citroen, Seat och Skoda är lite udda, liksom Volvo som nu är en kinesisk bil. SAAB är ju också historia. Jag skulle idag bara lita på Chrysler och Cadillac, möjligen också BMW.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Dansglädje på scenen

Föregående helg fylldes Folkets hus i Haparanda av talang när dansskolan Stage bjöd på årets vårshower. 

Färgsprakande modevisning med vårkänsla

I söndags var det dags för catwalk på Folkets hus i Haparanda. Tiotalet företag passade på att visa upp vårens och sommarens mode. 

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF