fbpx

Polisen kollar mystiska bilar

ÖSTRA NORRBOTTEN: Vakthavande befäl på polisen uppger att lördagskvällen varit förhållandevis lugn men att man kollat upp en del tips om mystiska bilar som folk upplever kör runt och rekognoserar .

Det har varit en del inbrott i området under senare tid, om det är mörkret som återvänt som är orsak till det vill inte vakthavande befäl spekulera i.

Dock har kvällens kontroller inte lett till några gripanden.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

2 kommentarer på “Polisen kollar mystiska bilar

  1. Ja, det är skummisar överallt. Har länge tänkt att vem köper en bil med mindre än 8 cylindrar och som ännu knappt låter? Säkert kommunister eller nån sekt av nå slag. Nånting stämmer inte. Håll koll på dom.

    Skämt å sido. Samma visa varje höst.

  2. Mystisk bil? Själv tycker jag att Citroen, Seat och Skoda är lite udda, liksom Volvo som nu är en kinesisk bil. SAAB är ju också historia. Jag skulle idag bara lita på Chrysler och Cadillac, möjligen också BMW.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Rekordstor restaurering av våtmark

Totalt ska cirka 300 hektar våtmark tre kilometer norr om Tapulivuoma återställas som en del av Kaunis Irons arbete för biologisk mångfald. HB följer med Emil Lundholm som jobbar med restaureringen.

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.