fbpx

Polisen omhändertog körkortet

Under fredagens förmiddag stoppade polisen en misstänkt rattfull förare i centrala Haparanda.

Det var vid 10-tiden som föraren, en man, stoppades och kontrollerades. Eftersom han blåste positivt i sållningsinstrumentet fick han följa med polisen för vidare provtagning och förhör.

En anmälan gällande rattfylleri upprättades och körkortet omhändertogs.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Polisen omhändertog körkortet

  1. Förhoppningsvis håller sig han borta från bilen, man kan aldrig vara säker med dessa personer som kan fortsätta köra utan körkort. Bättre om man under en period kunde beslagta bilen. Det svider mycket mer.

    • Precis min åsikt! Det är ju hur lätt som helst att bara fortsätta köra utan körkort. Den som anser det vara okej att köra full tycker nog att det är minst lika okej att köra utan körkort. I vissa kretsar är det standard att den utan körkort är chaffis, om alla i sällskapet är fulla, för den som saknar körkort riskerar inte att förlora det … Däremot är det ganska svårt att köra utan bil, så att beslagta bilen vore nog en bättre lösning.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.