fbpx

Polisen omhändertog körkortet

Under fredagens förmiddag stoppade polisen en misstänkt rattfull förare i centrala Haparanda.

Det var vid 10-tiden som föraren, en man, stoppades och kontrollerades. Eftersom han blåste positivt i sållningsinstrumentet fick han följa med polisen för vidare provtagning och förhör.

En anmälan gällande rattfylleri upprättades och körkortet omhändertogs.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Polisen omhändertog körkortet

  1. Förhoppningsvis håller sig han borta från bilen, man kan aldrig vara säker med dessa personer som kan fortsätta köra utan körkort. Bättre om man under en period kunde beslagta bilen. Det svider mycket mer.

    • Precis min åsikt! Det är ju hur lätt som helst att bara fortsätta köra utan körkort. Den som anser det vara okej att köra full tycker nog att det är minst lika okej att köra utan körkort. I vissa kretsar är det standard att den utan körkort är chaffis, om alla i sällskapet är fulla, för den som saknar körkort riskerar inte att förlora det … Däremot är det ganska svårt att köra utan bil, så att beslagta bilen vore nog en bättre lösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Bygger en digital hubb

Susann Svennemyr i Muodoslompolo ser gärna en digital mötesplats i byn och hennes vision sammanfaller med Pajala kommuns intentioner om att starta digitala hubbar i byarna. I Muodoslompolo är intresset för att jobba på distans stort.

Analys: Det blir nej till vindkraft

Den 11 oktober ska kommunfullmäktige i Pajala besluta om vindkraftsparken i Käymäjärvi som Vattenfall vill bygga. HBs analys visar att det blir ett nej och därmed ett kommunalt veto mot vindkraft. Men det förutsätter att normala jävsregler gäller annars är utgången mer oviss.

Grön våg i Tornedalen

”Det är en trend att folk väljer att bosätta sig på mindre orter. Det jag också noterar är att det inte är så att merparten flyttar till centralorten utan det är faktiskt två tredjedelar som flyttar in till byarna, så det är en liten grön våg känner jag”, säger Övertorneås kommunalråd Tomas Mörtberg. HB har besökt två barnfamiljer som nyligen flyttat in i varsin släktgård.

Ny lärarduo i Pajala

Megan Robson och Anita Karvonen är båda nya lärare på Centralskolan i Pajala. Efter att ha bott på ett flertal platser i Sverige flyttade Anttisbördiga Anita Karvonen för två veckor sedan till Pajala. Hon och kollegan Megan Robson, från Vancouver i Kanada, ska dela på fjärdeklassarna.