fbpx

Rätt om kabarépremiär

Lavskrikorna tar ton. Foto: Läsarbild

TÄRENDÖ: Ett fel insmög sig i dagens HB i artikeln om när Lavskrikorna i Tärendö på Folkets hus, har premiär på sin sångkabaré.
Premiären sker lördagen den 13 november, och ingen annan dag. Det är Lisbeth Sandberg, opera- och konsertsångerska som regisserar Lavskrikorna, de glada amatörsångarna från Tärendö, i en kabaré som innehåller allt från operaörhängen till gamla schlagers, som varvas med sketcher.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Rätt om kabarépremiär

  1. Kommunens kulturförvaltning i Övertorneå får se till att vi får ett gästbesök. Verkar vara trevligt och intressant i vintermörkret.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Rekordstor restaurering av våtmark

Totalt ska cirka 300 hektar våtmark tre kilometer norr om Tapulivuoma återställas som en del av Kaunis Irons arbete för biologisk mångfald. HB följer med Emil Lundholm som jobbar med restaureringen.

Så kan Kamprads arv utveckla Tornedalen

Haparandabladet bjöd in några erfarna näringslivsstrateger och politiker för att intervjua dem om idéer för utveckling i Tornedalen. Mötet ledde till sju projekt för företagsutveckling i Tornedalen, som alla borde kunna finansieras av de 570 miljoner som finns kvar från Ingvar Kamprads testamente,

Solpark planeras i Korpikylä

Det finns långt gångna planer på en stor solpark i Korpikylä som ska kunna leverera energi till 18.000 villor. Pia Hulkoff (SJVP) berättar att bakgrunden är att det råder stor brist på energi för företagsetableringar i kommunen.