fbpx

Regionen har klart med tre nya chefer

Region Norrbotten har klart med tre nya divisionschefer inom vården.

Ann-Sofi Schäufele tar över som divisionschef för Division Funktion från och med första oktober.

Krister Berglund, som för närvarande är chef för Division Psykiatri, kommer att vara tf divisionschef för Division Nära fram till och med sista mars nästa år.

Hans nuvarande tjänst tas över av Pernilla Nordqvist, som nu är verksamhetschef vid Länsgemensam psykiatri. Även hon kommer att ha tjänsten som tf chef för Division Psykiatri till och med sista mars.

När det gäller tillsättning av befattningarna som divisionschef för Länssjukvård 1 och Länssjukvård 2 gick ansökningstiden ut i söndags och anställningsintervjuer kommer att påbörjas så snart som möjligt.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Regionen har klart med tre nya chefer

  1. Jag hoppas S tar sitt sunda förnuft till fånga, och bifaller Sjvp:s förslag om öppnande av fler ungdomsmottagningar i Norrbottens län, inkl Haparanda! Varför måste ni reservera er och låta partipolitik gå före barn och ungas hälsa enligt ert agerande? Ni tänker ju inte på de svaga som ni påstår! Bara att partiet får poäng..Usch!

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.