fbpx

Renpåkörning på 99:an

Natten mot måndag har en lastbil kolliderat med en ren på riksväg 99 i höjd med Jupakkabacken i Pajala kommun.

Polisen har inga uppgifter om eventuella personskador.

Samebyn har kontaktats angående renen som skadades vid olyckan.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Renpåkörning på 99:an

  1. Om Haparandabladet vill jag framföra följande: Mycket tål den att skrattas åt men hedras ändå. Den är ju fortfarande så oberoende den kan vara. Alternativet är att den köps upp och läggs ned. Självklart behöver vi bladet.

  2. HB övertygar med sin undersökande journalistik. Ren påkörd på väg 99. Inom kort är det en älg😂😂😂. Seriously, sluta med kränkningarna av de som fortfarande betalar prenumerationen för skräpet.

    • Om du betalar en prenumeration för att läsa Hbwebben har du lyckats med något som ingen annan har, eftersom den är helt gratis. Vill du prenumerera på tidningen och få tillgång till mer av den den undersökande journalistiken kan du teckna en prenumeration på tidningen här: haparandabladet.se.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Skidrade i folkdräkt för att skapa intresse

På vårvintern är skidåkare på isen en vanlig syn. Skidåkare iförd folkdräkt är desto ovanligare. ”Det var premiär och vi hade beställt fint väder”, sade Ritva Niska från Kalevala-föreningen i Haparanda. 

Oplogade trottoarer vållar debatt

Oplogade trottoarer i Haparanda har blivit ett omdebatterat ämne både på nätet och i verkliga livet. Jörgen Waara, platschef på BDX, håller dock inte med de som levererar kritik. ”Vi gör ett bra jobb och får mycket beröm”, säger han.

Snöforskaren vann sitt tolfte Tornedalslopp

I helgen arrangerades Tornedalsloppet för 55:e gången med runt 150 deltagare som gick i mål från de tre startplatserna Kuivakangas (11 km), Wanhaniemi (23 km) och Svanstein (45 km). Den mest rutinerade segraren heter Nina Lina Lintzén, Luleå Gjutarens IF

En hel del fisk och strålande väder

I söndags var det några kallgrader och inte ett moln på himlen när pimpeltävlingen Vuononappet genomfördes med över 100 deltagare. 

Pensionär tog chansen att bli en skolmormor

Två timmar i veckan kommer skolmormor Margareta Tengberger till Aspstrandens skola och läser med eleverna. Hennes lön är uppskattning och glada tillrop från barn.