fbpx

Olycka i rondell ingen smitning

HAPARANDA: Vid 22.45 under torsdagskvällen kom det till polisen en anmälan om en smitning efter en olycka i stora rondellen i Haparanda.

Det var en personbil som i anslutning till rondellen enligt en anmälare kört på en lyktstolpe och hamnat i en grässlänt och personerna ska ha tagit sig därifrån.

Polisen gör idag bedömningen att det inte var någon smitning eller frågan om någon slags onykterhet hos den unga chauffören. Polispatrullen påträffade föraren på Maxrestaurangen i Haparanda. Olyckan kan enligt vittnen som HB varit i kontakt med anses bero på förarens unga ålder kombinerat med för hög fart i rondellen.

Föraren fick en tillsägelse av polisen om nödvändigheten av att ta kontakt med polisen , speciellt som det kan vara frågan om att bilenss framfart orsakade en skada på en lyktstolpe. Fordonet tog sig från tillbudet med egen kraft.

 

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Olycka i rondell ingen smitning

  1. Körde mot Kalix på fredag och blev omkörd av en a-traktor på 110 sträckan

  2. Så vänta lite nu? Personen verkade vara onykter och har kört otroligt fort och ansvarslöst och får BARA sen jävla tillsägning? Tror ni att vi vill ha såna här människor i trafiken? Vad i h*lvete!!

  3. Om polisen hade hade varit befintlig och patrullerande i Haparanda så hade vi kanske sluppit se sådant här. Kriminella narkomaner och rattfyllon kör som galningar i stan.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Nu tar kvinnorna plats

Fler kvinnor tar plats på ledande positioner i kommunen den här mandatperioden.
– Det är viktigt att hälften av befolkningen också är representerade inom politiken. Ska vi lyfta jämställdheten i vår kommun så måste politiken visa vägen och vara ett föredöme, säger kommunalrådet Nina Waara (S).