Olycka i rondell ingen smitning

HAPARANDA: Vid 22.45 under torsdagskvällen kom det till polisen en anmälan om en smitning efter en olycka i stora rondellen i Haparanda.

Det var en personbil som i anslutning till rondellen enligt en anmälare kört på en lyktstolpe och hamnat i en grässlänt och personerna ska ha tagit sig därifrån.

Polisen gör idag bedömningen att det inte var någon smitning eller frågan om någon slags onykterhet hos den unga chauffören. Polispatrullen påträffade föraren på Maxrestaurangen i Haparanda. Olyckan kan enligt vittnen som HB varit i kontakt med anses bero på förarens unga ålder kombinerat med för hög fart i rondellen.

Föraren fick en tillsägelse av polisen om nödvändigheten av att ta kontakt med polisen , speciellt som det kan vara frågan om att bilenss framfart orsakade en skada på en lyktstolpe. Fordonet tog sig från tillbudet med egen kraft.

 

 

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Olycka i rondell ingen smitning

  1. Körde mot Kalix på fredag och blev omkörd av en a-traktor på 110 sträckan

  2. Så vänta lite nu? Personen verkade vara onykter och har kört otroligt fort och ansvarslöst och får BARA sen jävla tillsägning? Tror ni att vi vill ha såna här människor i trafiken? Vad i h*lvete!!

  3. Om polisen hade hade varit befintlig och patrullerande i Haparanda så hade vi kanske sluppit se sådant här. Kriminella narkomaner och rattfyllon kör som galningar i stan.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Full fart för skärgårdstrafiken

Inledningen av säsongen pekade på en dyster sommar för den kommersiella skärgårdstrafiken, utifrån många avbokningar i juni. – Men sedan kom det en otippad vändning, säger skepparen och skärgårdsentreprenören Kim Innala.

Hemliga planer på finsk Robinson

TORNEÅ: HB kan idag avslöja att en inspelning av en finsk Expedition Robinson med B-kändisar kan bli verklighet när filmbolaget Mastiff filmar den svenska versionen i Haparanda skärgård.

Seskarösågens start gynnas av pandemin

SESKARÖ: Coronakrisen har stärkt sågverksindustrin i Tornedalen. HB har kollat med två sågverk. Seskarö Sågverk kör igång med ett skift och 15 anställda i augusti och har efterfrågan på allt virke från Seskarö. Jutos Timber i Teurajärvi ökar både produktion och investeringar.

Oro inför Robinson

– Se hur det gick i Gällivare. Det kom massor av människor utifrån för underhållsjobb i gruvan – och man tvingades stänga ner samhället på grund av smittspridningen. – Vem tar ansvaret om samma sak händer i lilla Haparanda när massor av människor kommer utifrån för Robinson-inspelningarna. Jag är djupt oroad.

Redo för fotbollspremiär

Nu står alla fotbollsspelare i startblocken för att börja spela matcher efter en extremt lång försäsong med bara träning. HB har träffat en förväntansfullt tränare. – Det smäller till på söndag med hemmamatch mot Öjeby IF (div 5 lag) i Lilla Coop Cup, säger Haparanda FF:s tränare Jouko Liakka.

Hård kritik mot chef på kommunen

I en skrivelse till samtliga politiker i fullmäktige i Haparanda samt till Arbetsmiljöverket framförs allvarlig kritik mot två kommunala chefer. Trots flera anmälningar uppges inget hända.

Ökar försäljningen trots coronakrisen

– Vi har i Tornedalen en särskild kraft och en sisu som kanske inte finns på andra håll. Jaxal är utan tvekan ett resultat av den kraften. Det säger Ida Hjort-Rova, 30 år, vd vid Jaxal AB, Övertorneås näst största industriföretag. Ett företag som rekryterar och växer mitt i coronakrisen.