fbpx

Olycka i rondell ingen smitning

HAPARANDA: Vid 22.45 under torsdagskvällen kom det till polisen en anmälan om en smitning efter en olycka i stora rondellen i Haparanda.

Det var en personbil som i anslutning till rondellen enligt en anmälare kört på en lyktstolpe och hamnat i en grässlänt och personerna ska ha tagit sig därifrån.

Polisen gör idag bedömningen att det inte var någon smitning eller frågan om någon slags onykterhet hos den unga chauffören. Polispatrullen påträffade föraren på Maxrestaurangen i Haparanda. Olyckan kan enligt vittnen som HB varit i kontakt med anses bero på förarens unga ålder kombinerat med för hög fart i rondellen.

Föraren fick en tillsägelse av polisen om nödvändigheten av att ta kontakt med polisen , speciellt som det kan vara frågan om att bilenss framfart orsakade en skada på en lyktstolpe. Fordonet tog sig från tillbudet med egen kraft.

 

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

4 kommentarer på “Olycka i rondell ingen smitning

  1. Körde mot Kalix på fredag och blev omkörd av en a-traktor på 110 sträckan

  2. Så vänta lite nu? Personen verkade vara onykter och har kört otroligt fort och ansvarslöst och får BARA sen jävla tillsägning? Tror ni att vi vill ha såna här människor i trafiken? Vad i h*lvete!!

  3. Om polisen hade hade varit befintlig och patrullerande i Haparanda så hade vi kanske sluppit se sådant här. Kriminella narkomaner och rattfyllon kör som galningar i stan.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.