fbpx

Snabb a-traktor togs i beslag

Vid 23.20-tiden på måndagskvällen stoppade polisen en a-traktor i Haparanda efter misstanke om att fordonet gick fortare än tillåten hastighet. 

A-traktorn togs i beslag för teknisk undersökning. En anmälan upprättades gällande olovlig körning och den unge förarens vårdnadshavare kontaktades.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

14 kommentarer på “Snabb a-traktor togs i beslag

 1. bra jobbat polisen, höga böter till vårdnashavare oxå för ungarna är deras ansvar

   • De som har råd att köpa epor åt sina barn bryr sig nog inte om någon tusenlapp – men är det inte så att man som förälder kan tappa kortet om man tillåter olovlig körning? Borde inte framförande av en epa som går som en bil räknas som olovlig körning? Har det någonsin hänt att en förälder tappat kortet av den anledningen?

  • Polisen borde beslagta och destruera dessa A-Traktorer då det handlar om konstant återkommande trafikbrott. .

 2. Prio 1 för Haparanda polisen jaga EPA traktorer, lätta jobb att visa i deras statistik, östra tornedalen behöver INTE fler poliser.

 3. Toppenbra jobbat! Hoppas ni får fler, för det är mååååånga av dem som inte borde finnas på våra vägar.

 4. Skrota a-traktorn eftersom den inte uppfyller kraven för en a-traktor.

 5. Heikki. Bra jobbat, Finns mer av dom, bar kolla parkeringen på Gränsskolan finns många av dom där som går för fort.

 6. Äntligen. Så här ska ni göra varje gång när ni beslagtar en epa från dessa wannabe gangsters! Dryga böter också, så tänker dom om det var värt det.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka