fbpx

Snabb a-traktor togs i beslag

Vid 23.20-tiden på måndagskvällen stoppade polisen en a-traktor i Haparanda efter misstanke om att fordonet gick fortare än tillåten hastighet. 

A-traktorn togs i beslag för teknisk undersökning. En anmälan upprättades gällande olovlig körning och den unge förarens vårdnadshavare kontaktades.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

14 kommentarer på “Snabb a-traktor togs i beslag

 1. bra jobbat polisen, höga böter till vårdnashavare oxå för ungarna är deras ansvar

   • De som har råd att köpa epor åt sina barn bryr sig nog inte om någon tusenlapp – men är det inte så att man som förälder kan tappa kortet om man tillåter olovlig körning? Borde inte framförande av en epa som går som en bil räknas som olovlig körning? Har det någonsin hänt att en förälder tappat kortet av den anledningen?

  • Polisen borde beslagta och destruera dessa A-Traktorer då det handlar om konstant återkommande trafikbrott. .

 2. Prio 1 för Haparanda polisen jaga EPA traktorer, lätta jobb att visa i deras statistik, östra tornedalen behöver INTE fler poliser.

 3. Toppenbra jobbat! Hoppas ni får fler, för det är mååååånga av dem som inte borde finnas på våra vägar.

 4. Skrota a-traktorn eftersom den inte uppfyller kraven för en a-traktor.

 5. Heikki. Bra jobbat, Finns mer av dom, bar kolla parkeringen på Gränsskolan finns många av dom där som går för fort.

 6. Äntligen. Så här ska ni göra varje gång när ni beslagtar en epa från dessa wannabe gangsters! Dryga böter också, så tänker dom om det var värt det.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.