Trafikolycka på E4 i Haparanda

Två bilar i krock på E4. Foto: Eva Spiik
Två bilar i krock på E4. Foto: Eva Spiik

HAPARANDA: Vid 10-tiden under fredagen kolliderade två personbilar på E4 i Haparanda.

Enligt polisen har några personer fått följa med ambulansen till hälsocentralen för vård. Skadeläget uppges vara oklart.

Bilarna måste bärgas från platsen.

Uppdatering kl 11.20:

Enligt lokala polisen var det inga fler personer i bilarna än förarna, som uppges ha undkommit med lindriga skador.

Polisen uppger vidare att den röda bilen har kommit från Grankullenområdet, och var på väg att svänga ut på E4. Föraren lär inte ha sett den blå bilen som kom från Kalix-hållet, och därmed var krocken ett faktum.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

3 kommentarer på “Trafikolycka på E4 i Haparanda

  1. E 4 skam att det inte byggs trafiksäkrare avfarter. Hur länge skall detta pågå ? Många som fått sätta livet till i Tornedalen pga att man inte satsar på trafiksäkerheten. Är det inte lag på att man inte får ha dessa korsningar till E 4:an som är så trafikerad. Men ett liv hit eller dit betyder inte så mycket i Tornedalen uppenbarligen. Satsa på fina avfarter som är tryggare.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Vill införa gränspass

Tornedalsrådet föreslår att ett så kallat gränspass tas i bruk. Tanken är att säkerställa fri rörlighet och ett normalt liv för invånare och näringsliv i gränskommunerna.

Hon blir ny skolchef

Det har stått klart att ny barn- och utbildningschef, tillika skolchef, skulle anställas under sommaren. Av totalt tiotalet sökande fastnade kommunen för Marie Simonsson.

Gropen är till salu

Ägarbolaget till gropen, Destination Gränsstaden Fastigheter ab, hittar inga aktörer som är villiga att satsa på en etablering i Haparanda.

”Bygg inget värmeverk!”

– Varför ska Haparanda kommun bygga ett nytt värmeverk för 155 miljoner när man i stället kan köpa stabil fjärrvärme. Pengarna kunde man i stället använda till nytt badhus och andra investeringar, säger Rune Routuvaara, styrelseordförande i kommunägda Övertorneå Energi och tidigare vd för bland annat Polarica och Nyhlén Hugosson, båda företag i miljardklassen.

Förre kommunchefens företagsgrupp rasar ihop

HAPARANDA Förre kommunchefen i Haparanda Patrik Ojas företagskoncern rasar nu fullständigt. Ytterligare fem företag har försatts i konkurs. Han drev liksom Mikael Fahlander många bolag där osäkra fordringar på andra koncernföretag räddade en i övrigt ganska tom balansräkning.