fbpx

Trafikolycka på E4 väster om Sangis

Två personbilar har kolliderat på E4 i höjd med Kvarngårdarna, mellan Sangis och infarten till Båtskärsnäs. Vägen är helt avstängd i bägge riktningar under räddningsarbetet, som beräknas pågå till klockan 11.00. 

Enligt initiala uppgifter är två personbilar med sammanlagt fyra personer inblandade i olyckan. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Olyckan inträffade vid 09.40-tiden och vägen är avstängd i båda riktningar under räddningsarbetet. Uppgifter om personskador saknas i nuläget.

 

 

 

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

5 kommentarer på “Trafikolycka på E4 väster om Sangis

 1. I våra breddgrader borde det lag på vinterdäck till 15/5 .sen med en övergångtid på två veckor till för
  någårlundaa risk till halka

   • Det är inte lag på att man inte får ha vinterdäck efter 15/4.
    Om vinterväglag råder så är det tillåtet.

    • Ja, men vem har tid att byta fram och tillbaka? Det var ju sommarväglag ett tag innan det åter blev vinterväglag, så egentligen hade man kunnat få böter ena dagen och då kanske komma på att det nog är dags att byta till sommardäck för att nästa dag halka omkring i livsfara … Anser man sig inte ha råd att betala eventuella böter så håller man sig nog på den ”säkra” (dvs osäkra) sidan och byter ”i tid” (dvs för tidigt).

  • Ja, att ha samma tid i hela landet är fel. I bl.a. Norge och Ryssland har man olika tider i olika delar av landet. Så borde det vara i Sverige också.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Avtalsskandal i Pajala: Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal

HB kan idag avslöja en av de största kommunskandalerna i Norrbotten i modern tid. Miljoner har strömmat till konsulter utan avtal i Pajala. Konsulter har slutattesterat egna kostnader och fakturor. Revisorerna avstyrker nu ansvarsfrihet för kommunstyrelsen. 

Manliga städare trampar in i damernas duschrum

På Torneå badhus kan nakna badgäster överraskas av att manliga städare trampar in i damernas duschrum, medan kvinnliga städare trampar in i herrarnas. Kaisa Metsähalme tycker inte att det är okej. 

Anna-Lisa blev telefonist som femåring

När Leipijärvi fick telefonservice blev femåriga Anna-Lisa Harila byns telefonist. Deras hus låg lägligt, nära vägen och mitt i byn. HB har träffat den kavata flickan som numera heter Häggström, fyller 87 år i juni och är bosatt i Kalix.

Prova på-dans under dansveckan

Under PRO:s nationella dansvecka fick seniorer i Haparanda testa på bland annat Linedance. 

Smög igång premiäröppning

I juli förra året tog företagarna Janne Lind samt syskonen Stina och Viktor Medström, över River motell/restaurang/camping i Haparanda. Efter en storrenovering var det i går dags för en smygöppning. 

MC- och bilentusiaster njöt av våren

Gatorna i centrala Torneå fylldes av mullrandet av motorer den första maj när det var dags för den traditionella paraden för motorentusiaster. 

Majblomma hjälper barn att blomstra

HB har träffat den enda klassen i Haparanda som säljer majblommor. Barn som gärna hjälper andra barn att få en drägligare tillvaro. 

Fyrbenta hjälper tvåbenta

I onsdags firades den internationella ledarhundsdagen och i Torneå uppmärksammades detta med informationsdag vid köpcentret. 

Svefi bjöd in till öppet hus

Sverigefinska folkhögskolan slog upp portarna under onsdagen och bjöd in till öppet hus.