fbpx

Tre män anhållna misstänka för narkotikabrott

HAPARANDA: På den sena fredagskvällen vid klockan 23-tiden rykte polisen ut till en form av skadegörelse i samband med att en personbil kört in i bränslepumpar på en bensinmack i Haparanda. I bilen färdades tre män mellan 19 till 32-års åldern.

Personal på bensinmacken konfronterade föraren av bilen som vid tillfället ska ha uppträtt aggressivt.

När polisen anländer till macken och kontrollerar personerna påträffas narkotika och männen greps och anhölls senare misstänkta för narkotikabrott, innehav i överlåtelsesyfte.

Vid 14-tiden på lördagen satt männen fortfarande anhållna. Polisen vill inte kommentera vad det rör sig om för sorts narkotika eller mängd.

— Vi går inte in på de uppgifterna, säger Maria Linné vid polisens regionledningscentral.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

8 kommentarer på “Tre män anhållna misstänka för narkotikabrott

  1. Modigt gjort av killen som jobbade ensam. Han behöll lugnet trots aggressiv attityd på dom 3 killarna. Och härligt att polisen var snabbt på plats. Såg själv allting och beundrade hur bra samarbetet var. Tummen upp, tillsammans får vi Haparanda tryggare

  2. Bra jobbat, polisen! Tyvärr finns det mycket droger i farten nu. Allt fler ungdomar är beredda på att slänga bort sitt liv i jakt på knark. Haparanda håller på att kvävas i knark.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.