Tre män anhållna misstänka för narkotikabrott

HAPARANDA: På den sena fredagskvällen vid klockan 23-tiden rykte polisen ut till en form av skadegörelse i samband med att en personbil kört in i bränslepumpar på en bensinmack i Haparanda. I bilen färdades tre män mellan 19 till 32-års åldern.

Personal på bensinmacken konfronterade föraren av bilen som vid tillfället ska ha uppträtt aggressivt.

När polisen anländer till macken och kontrollerar personerna påträffas narkotika och männen greps och anhölls senare misstänkta för narkotikabrott, innehav i överlåtelsesyfte.

Vid 14-tiden på lördagen satt männen fortfarande anhållna. Polisen vill inte kommentera vad det rör sig om för sorts narkotika eller mängd.

— Vi går inte in på de uppgifterna, säger Maria Linné vid polisens regionledningscentral.

 

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

8 kommentarer på “Tre män anhållna misstänka för narkotikabrott

  1. Modigt gjort av killen som jobbade ensam. Han behöll lugnet trots aggressiv attityd på dom 3 killarna. Och härligt att polisen var snabbt på plats. Såg själv allting och beundrade hur bra samarbetet var. Tummen upp, tillsammans får vi Haparanda tryggare

  2. Bra jobbat, polisen! Tyvärr finns det mycket droger i farten nu. Allt fler ungdomar är beredda på att slänga bort sitt liv i jakt på knark. Haparanda håller på att kvävas i knark.

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Vill införa gränspass

Tornedalsrådet föreslår att ett så kallat gränspass tas i bruk. Tanken är att säkerställa fri rörlighet och ett normalt liv för invånare och näringsliv i gränskommunerna.

Hon blir ny skolchef

Det har stått klart att ny barn- och utbildningschef, tillika skolchef, skulle anställas under sommaren. Av totalt tiotalet sökande fastnade kommunen för Marie Simonsson.

Gropen är till salu

Ägarbolaget till gropen, Destination Gränsstaden Fastigheter ab, hittar inga aktörer som är villiga att satsa på en etablering i Haparanda.

”Bygg inget värmeverk!”

– Varför ska Haparanda kommun bygga ett nytt värmeverk för 155 miljoner när man i stället kan köpa stabil fjärrvärme. Pengarna kunde man i stället använda till nytt badhus och andra investeringar, säger Rune Routuvaara, styrelseordförande i kommunägda Övertorneå Energi och tidigare vd för bland annat Polarica och Nyhlén Hugosson, båda företag i miljardklassen.

Förre kommunchefens företagsgrupp rasar ihop

HAPARANDA Förre kommunchefen i Haparanda Patrik Ojas företagskoncern rasar nu fullständigt. Ytterligare fem företag har försatts i konkurs. Han drev liksom Mikael Fahlander många bolag där osäkra fordringar på andra koncernföretag räddade en i övrigt ganska tom balansräkning.