fbpx

Uppdaterad: Tre i singelolycka på E4

Vid halv sextiden på lördagsmorgonen inträffade en singelolycka på E4 utanför Kalix.
Polisen larmas om en trafikolycka strax före halv sex på morgonen. Enligt polisen ska en personbil ha kört ner i diket på E4 vid Sangis.

– Bilen låg på taket så den hade voltat, säger Jonas Lundström vid Kalix räddningstjänst.

De tre personer som enligt polisen färdats i bilen behövde uppsöka sjukvård.

– Alla personer hade tagit sig ut ur bilen när vi kom dit i alla fall och det är ju ett bra tecken, en var i ambulansen . En ambulans körde till Sunderby sjukhus, men hur många som åkte med dit vet jag inte, säger Jonas Lundström.

Hur skadeläget ser ut för de tre personerna finns ännu ingen uppgift om. Polisen har varit på plats och olycksorsaken ska utredas.

Uppdaterad klockan 14.45: Enligt Region Norrbotten skadades två tonåringar lindrigt vid bilolyckan i Sangis på lördag morgon.

Regionen bekräftar att det var tre personer  inblandade i bilolyckan. Två fördes till akuten på Sunderby sjukhus där lindriga skador konstaterades. De två ungdomarna, hemmahörande i Haparanda och Kiruna, har fått lämna sjukhuset.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Uppdaterad: Tre i singelolycka på E4

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 89 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Myggrik midsommar med mörka moln

Man kan undra om väderguden är dadaist – med massiv hageleld i Seskarö som på några minuter förvandlar festplatsen till leråker och skyfall mitt under ringlekar vid Kukkolaforsen. 

Brottarmästaren grep in när polisen var långt borta

Kände Haparandaprofilen och mästerbrottaren Tomas Johansson gjorde en hjältemodig insats på måndagskvällen när han skyddade allmänheten från en påverkad och förvirrad man som beväpnat sig – med en borrmaskin. 

Evenemang i Tornedalen

Här följer en sammanställning av några av de evenemang som äger rum i Tornedalen under sommaren, på både svenska och finska sidan av gränsen. 

Solen sken på studenterna

Glädjen var stor när studenterna vid Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå sprang ut till strålande sol och alla anhörigas gratulationer. 

”Ska bli konstigt att inte plugga”

Efter regn kommer sol, sägs det. Det fick studenterna från Laestadiusskolan i Pajala erfara när de efter hällregn, i sol fick vandra ut på den röda mattan och den påföljande balen på Folkets hus. ”Ska bli konstigt att inte plugga.

Tärendöholmen åter vandaliserad

Under lördagen ägnade sig ett tjugotal personer att städa upp och fräscha till Tärendöholmen efter en lång vinter. På söndag återvände fastighetsansvarig Petter Stridsman och upptäckte då att det under natten skett skadegörelse på holmen. 

Glamouröst när studenterna gled in på bal

Studenterna i Haparanda rullade in med flådiga bilar och sken ikapp med solen när de gick på den röda mattan till Stadshotellet för årets upplaga av studentbalen. Nära och kära hade samlats för att se de glamourösa och stiliga ungdomarna,

”Dyrt fiskekort tar död på sportfisket”

Det gemensamma fiskekortet mellan Finland och Sverige i den del av Torneälven som utgör gränsälv, är dyrt och tar död på sportfisketraditionen, hävdar sportfiskeentusiasten Leif Taavola i Juoksengi. ”Fiskekorten ger pengar till byasamfälligheterna och kan ses som byautveckling”, säger, Ilkka