fbpx

Två bilar i brand i Haparanda

Natten mot söndag fick räddningstjänsten i Haparanda rycka ut på två bilbränder.

Polisen kallades vid 03.30-tiden till centrala Haparanda med anledning av att två personbilar brann på en parkering i närheten av en butik.

Bilarna var övertända och räddningstjänsten var på plats och släckte bränderna.

Dela den här artikeln:

Dela på email
E-post
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

11 kommentarer på “Två bilar i brand i Haparanda

 1. ja otyget med att ta ut sin frustration på grannens bil har alltså spridit sig i Riket.. här i kommunen eldas bilar så ofta så tillochmed lokalpressen struntar i dessa…bilarna eldas i våra lokala ”orter”, jag tycker det är konstigt, vill gossarna väcka uppmärksamhet så borde dom nog elda fordon i dom bättre bemedlades stadsdelar…

 2. Zxcv +någon fler bokstavskombination. Hur halkade du in på miljön det måste vara en av de mest korkade slutsatser lite otur när du tänkte?

  • Det var närmast ett skämt med utgångspunkt i de ”skolstrejker för klimatet” som skolelever har uppmanats att ägna sig åt.
   Min uppfattning är att just dessa personer, alltså blivande miljöpartister, ofta har otur när de tänker och min tanke var alltså att de i kombination med en ungdomlig rebelliskhet fick en plötslig impuls att elda lite bilar, vilket ju inte alls är särskilt miljövänligt (men det är heller inte särskilt mycket annat som dessa människor brukar förespråka).
   Nu har jag förklarat det i och för sig inte så roliga skämtet för dig.
   Beträffande mitt användarnamn så hittar du alla bokstäverna bredvid varandra längst ner på ett vanligt tangentbord.
   Det är ganska lätt.

 3. Det är säkert Torneungdomar som gör sånt. Våra fina ungdomar är ju så fina att gör inget sånt…

 4. Eller … är de miljömuppar som när skolan är stängd inte kan strejka ”för klimatet” så de demonstrerar på annat sätt? Kanske inte särskilt troligt … men man vet ju aldrig … Hur som helst är det förj-vligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 79 Månadsvis
 • E-tidning
 • App för mobil
 • App för läsplatta
 • Taltidning (sve)
 • Sökbart arkiv
 • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

Här svälter älgarna ihjäl

Stora flockar av älgar på Haparanda Sandskär fortsätter att svälta ihjäl. Varje år hittas ett antal kadaver efter älg som svultit till döds

Projekt för att få fisk till avloppsdike

Trafikverket byter vägtrumma i Kainulasjärvi för att avlägsna vandringshinder för fisk och levande organismer. Arbetet beräknas kosta uppåt 2,5 miljoner kronor. – Det blir ingen fisk, det är ett avloppsdike, hävdar byborna.

Jättesatsning på turism på Luppioberget

Bygglovshandlingar är inlämnade till Övertorneå kommun och Tillväxtverket har gett klartecken för 50 miljoner kronor. – När snön smälter börjar vi med att slå upp plintarna till stugorna och den 18 december i år kommer de första gästerna, säger Johan Väisänen.

Konkursen i Northland avslutad

Efter sex års arbete slutredovisar nu konkursförvaltaren Hans Andersson gruvbolaget Northlands konkurs – en av Sveriges största någonsin. Fordringsägarna med förmånsrätter får bara en bråkdel av sina fordringar betalda. Pajalaföretagen får inte ett korvöre. Ingen på Northland misstänks för brott.