fbpx

Två bilar utsattes för skadegörelse

Två bilar i Haparanda utsattes tidigt på torsdagsmorgonen för skadegörelse,

Det var strax efter klockan fem på torsdagsmorgonen som polisen beordrades till centrala Haparanda där en bil på en parkering utsatts för skadegörelse.
Polisen dokumenterade händelsen och en anmälan ska upprättas.

Cirka tio minuter senare vid kvart över fem beordrades polisen till ytterligare en händelse i centrala Haparanda. Denna gång med anledning av skadegörelse av en skåpbil.

Enligt polisens initiala uppgifter är bakrutan trasig. Polisen dokumenterar även denna skadegörelse och anmälan ska upprättas.

Ingen misstänkt fanns i närheten vid några av händelserna.

Dela den här artikeln:

E-post
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vet du mer? – TIPSA OSS!

Tipsa redaktionen via tipsa@haparandabladet.se, telefon 0922-28022 eller krypterat via vårt tipsformulär som finns här

Kommentera artikeln:

1 kommentar på “Två bilar utsattes för skadegörelse

  1. Jag har läst att längre söderut i Landet eldas det bilar när ”barnen” har tråkigt och det finns inget att gör, jag läste detta i Aktuellt i Politiken…i andra tidningar har jag läst att det kan komma order från nån till folket på gatan så eldas det bilar i parti…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

RELATERADE ARTIKLAR

SENASTE TIDNINGEN

VILL DU PRENUMERERA?

E-tidning

Autogiro eller kort utan bindningstid
kr 84 Månadsvis
  • E-tidning
  • App för mobil
  • App för läsplatta
  • Taltidning (sve)
  • Sökbart arkiv
  • Offlineläsning
Popular

Läsning från E-TIDNINGEN

HB granskar: Vad hände med värmeverket?

Nu kan HB avslöja att mycket har gått snett med den nya pannan på Haparanda Värmeverk – trots att konsulter anlitats för elva miljoner. Konsulternas kalkyler höll inte. Viktiga delar från förstudien kunde inte installeras. Kommunens borgen är förbrukad. Installationen är försenad med 3,5 år och en strid om viten för miljoner hotar.

Hälsoprojekt för personalen som utför de tyngsta jobben

– Med stöd från ett beslut i socialnämnden kommer vi att satsa 1,5 miljoner kronor på ett hälsoprojekt för stöd- och omsorgspersonalen, säger Peter Juntti, socialchef vid Övertorneå kommun.
I bakgrunden ligger att stöd- och omsorgsförvaltningen under sommaren 2022 fick ett extra prestationsbaserat bidrag från Socialstyrelsen. Efter beslutet om inriktningen för vart pengarna ska gå är det snart dags för det hälsofrämjande arbete som ska ingå i Hälsoprojektet.

Bygger kreativ miljö i Risudden

Det har väl knappast undgått någon att styrelsen för Konsthall Tornedalen har anställt en chef. Samtidigt fortsätter verksamheten i Risudden vid Art Hotel, som tar emot gäster, just nu en produktiv författare, som av det Norrländska litteratursällskapet ”Författarcentrum Norr” är bjuden på gratis boende för att ges chans skapa i en kreativ miljö.