Två män misstänkta för narkotikabrott

HAPARANDA: Två män, båda i 45-årsåldern blev under torsdagen misstänkta för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. En av männen blev även misstänkt för brott mot knivlagen. 

Polisen stoppade under torsdagsmorgonen strax efter 09-tiden en personbil på Storgatan i centrala Haparanda. Männen misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för ytterligare kontroller.

Föraren misstänks för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk. Passageraren misstänks för narkotikabrott samt brott mot knivlagen

 

Publicerad i Svenska
En kommentar om “Två män misstänkta för narkotikabrott
  1. Barkråttan skriver:

    Återigen ett stort tack till våra Poliser i Haparanda, Tack för att ni finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 tecken kvar.

*

I detta forum gäller samma regler som för insändare i den tryckta tidningen. Det finns en ansvarig utgivare och vad som kan publiceras regleras av tryckfrihetsförordningen och de pressetiska reglerna. Debatten modereras av HB:s redaktion.

Skriv kortfattat, vårdat och inte med versaler (stora bokstäver) vilket är störande för läsningen. Använd heller inte långa rader av utropstecken eller andra krusiduller som försämrar läsbarheten. Kommentarer som länkar till andra webbplatser godkänns som regel inte. Antalet kommentarer är begränsat till maximalt 100 per nyhet.

Kommentarer som postas till HBwebben.se kan komma att publiceras också i Haparandabladet.